fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Φλούδα πορτοκαλιού: 2 έξυπνοι τρόποι να τη χρησιμοποιήσετε ως προϊόν ομορφιάς

Η φλούδα του πορτοκαλιού έχει υπέροχο άρωμα, όμως πρακτικά οι χρήσεις της στην καθημερινότητά μας είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Ίσως χρησιμοποιείτε λίγο ξύσμα πορτοκαλιού για να αρωματίσετε τα κέικ σας, αλλά μπορείτε να φανταστείτε πού αλλού μπορεί να χρησιμεύσει η φλούδα πέρα από αυτό;  Κι όμως, η φλούδα του πορτοκαλιού, χάρη στα θρεπτικά της έλαια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σπιτικό «προϊόν ομορφιάς»!

  • Λεύκανση δοντιών
Μπορείτε να τρίψετε το εσωτερικό της φλούδας του πορτοκαλιού επάνω στα δόντια για να τους χαρίσετε πιο λευκό χρώμα. Το λευκό μέρος της φλούδας του πορτοκαλιού περιέχει Δ-λιμονένιο, ένα συστατικό που δρα σαν διαλύτης ενάντια στις κηλίδες των δοντιών. Επειδή η φλούδα του πορτοκαλιού δεν είναι τόσο όξινη όσο το ίδιο το φρούτο, δεν καταστρέφει το σμάλτο των δοντιών.
  • Λαμπερό δέρμα
Εάν το δέρμα σας είναι «θαμπό» και ξηρό, μπορείτε να του δώσετε λίγη έξτρα λάμψη με τη βοήθεια της φλούδας του πορτοκαλιού. Απλώστε τις φλούδες επάνω στο πρόσωπο για μερικά λεπτά ή προσθέστε το ξύσμα του πορτοκαλιού σε μια σπιτική μάσκα προσώπου για να δώσετε ξανά στο δέρμα σας τη χαμένη του λάμψη.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL