fbpx

Λίγα λόγια για μας

Teta Beauty Salon

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑ

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι Ελληνίδα επιχειρηματίας, blogger και καθηγήτρια ποδολογίας, με 36 χρόνια εμπειρίας.
Η είσοδος στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας έγινε στα 16 και από τότε με προσήλωση υπηρετεί το επάγγελμά της το οποίο θεωρεί λειτούργημα.
Το κατάστημα Teta Beauty Salon στο Χαλάνδρι στο οποίο παρευρίσκεται και εργάζεται καθημερινά, με σκληρή δουλειά, επαγγελματισμό και αφοσίωση έγινε θεσμός και η εμπιστοσύνη των γυναικών αλλά και των ανδρών έφεραν την επιτυχία και την αναγνώριση.
Τα «μαγικά» χέρια και τις γνώσεις της εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται πληθώρα καλλιτεχνών – επωνύμων.
Σε συνεργασία με τις Αττικές εκδόσεις έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο της «Όμορφη για πάντα», ενώ παράλληλα έχει παρουσιάσει τη σειρά κρεμών Teta's Lab, αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας που τόσο αγαπά και θέλει να είναι όμορφες, λαμπερές και χαρούμενες.
Αρθρογραφεί στην προσωπική της ιστοσελίδα www.teta.gr όπου διατηρεί το blog της «Μίλα με την Τέτα», στο περιοδικό ok!, σε ένθετα γνωστών περιοδικών και εφημερίδων και παράλληλα συνεργάζεται με άλλα μεγάλα ελληνικά sites και blogs, μέσα από τα οποία μοιράζεται τα μυστικά της.
Μέσα από το blog της «Teta's Blog» θα μάθετε όλα τα μυστικά για να είστε πάντα όμορφες, θα μαθαίνετε τις νέες τάσεις της μόδας, tips που θα σας «λύσουν» τα χέρια και φυσικά θα φτιάξετε μαζί με την Τέτα καλλυντικά με ελάχιστο κόστος χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε στο σπίτι σας. Η Τέτα Γράφει για εσάς με αφορμή… εσάς. Θα σας μυήσει στον κόσμο της ομορφιάς μέσα από την εμπειρία της.

Στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ως καθηγήτρια στο τμήμα «Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας - Καλλωπισμού Νυχιών και Ονυχοπλαστικής», μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις της σε νέες κοπέλες που θέλουν να μπουν στο χώρο.
Από το 1996 έως σήμερα, τηλεοπτικές εκπομπές σε μεγάλα κανάλια όπως είναι: ANT1, ALPHA, MEGA, Epsilon και OPEN, έχουν φιλοξενήσει τις στήλες της. Επίσης συμμετείχε στο βραδινό τηλεοπτικό show «Just the 2 of us».
Διατηρεί και το κανάλι της στο Youtube στο οποίο αναρτά βίντεο με θεματολογία που αφορά κάθε γυναίκα.
Κατά καιρούς έχει δεχτεί προτάσεις για παρουσίαση/συμπαρουσίαση ψυχαγωγικών εκπομπών αλλά και για συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις.
Το 2017 έκανε μία guest εμφάνιση στην θεατρική παράσταση «Ο κύκλος» στο Θέατρο Σταθμός και από τότε άνοιξε ένας νέος κύκλος.
Έπειτα από αυτό ακολούθησε άλλο ένα guest στην παράσταση «Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες».
Συμμετείχε στην παράσταση «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» και έπειτα πρωταγωνίστησε στο «Χαμάμ γυναικών».
Στην παράσταση «Η σταχτοπούτα» στο θέατρο Broadway έπαιξε πλάι στον Κώστα Βουτσά, ενώ παράλληλα έκανε τις πρόβες της για την παράσταση «Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον».
Την είδαμε επίσης και στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» στο θέατρο Broadway. Η παράσταση έκανε μάλιστα και περιοδεία.

Teta Beauty Salon

You owe yourself this moment

Επισκεφθείτε μας για μία από τις πολλές υπηρεσίες χαλάρωσης που διαθέτουμε.
0
Happy clients
0
programs
0
treatments
0
therapists

Το καλύτερο μανικιούρ πεντικιούρ αλλά και το απολαυστικότερο μασάζ ...

25 χρόνια, εξαιρετικής ποιότητος εργασία. Καθαριότητα, ευγένεια, επαγγελματισμός!

Είχα πάει για πεντικιούρ 2 φορές πολύ καλά, ωραίο περιβάλλον, καθαρά! Τέτα απίστευτη!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ & ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ!

Εγγραφή στο Newsletter
EL