fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Σκραμπ σώματος με μέλι και αβοκάντο

Όπως το ελαιόλαδο έτσι και το λάδι αβοκάντο είναι ένα από τα λίγα βρώσιμα έλαια που δεν προέρχονται από σπόρους αλλά από το σαρκώδη καρπό τους.
Το φυτικό λάδι αβοκάντο είναι κατάλληλο για όλα τα δέρματα και χρησιμοποιείται σε πρόσωπο, λαιμό, σώμα και μαλλιά και έχοντάς το ως βασικό υλικό, μπορούμε να φτιάξουμε πολλές κρέμες αλλά και σκραμπ σώματος.
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι εξαιρετική και θα βοηθήσει για να ανακουφίσετε το τραχύ και ξηρό σας δέρμα μιας και το μέλι είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες οι οποίες απογειώνονται σε συνδυασμό με το αβοκάντο και τα υπόλοιπα υλικά.

Θα χρειαστείτε:
– 1 ώριμο αβοκάντο
– 25 γραμμάρια σκόνη ελαφρόπετρας
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι
– 1 κουταλια της σούπας ελαιόλαδο
– 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Παρασκευή:
Τοποθετείστε την ελαφρόπετρα στο γουδί προκειμένου να την κάνετε σκόνη. Σε ένα πιάτο λιώστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι. Ζεστάνετε το μέλι και προσθέστε το στο μπολ με το ελαιόλαδο και το αιθέριο έλαιο λεμονιού. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε μέσα την ελαφρόπετρα ώσπου να ομογενοπιηθεί το μείγμα.

Προσοχή: Η συνταγή είναι για 1 μόνο εφαρμογή και το μείγμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Μη σκεφτείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσετε αργότερα.
Μετά τη διαδικασία, βάλτε ενυδατική κρέμα, για να διατηρήσετε ενυδατωμένη την επιδερμίδα σας.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL