fbpx

Body scrub with honey and avocado

Όπως το olive oil έτσι και το λάδι αβοκάντο είναι ένα από τα λίγα βρώσιμα έλαια που δεν προέρχονται από σπόρους αλλά από το σαρκώδη καρπό τους.
Το φυτικό λάδι avocado είναι κατάλληλο για όλα τα δέρματα και χρησιμοποιείται σε πρόσωπο, λαιμό, σώμα και μαλλιά και έχοντάς το ως βασικό υλικό, μπορούμε να φτιάξουμε πολλές κρέμες αλλά και scrub body.
Η συγκεκριμένη συνταγή είναι εξαιρετική και θα βοηθήσει για να ανακουφίσετε το τραχύ και ξηρό σας δέρμα μιας και το μέλι είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες οι οποίες απογειώνονται σε συνδυασμό με το αβοκάντο και τα υπόλοιπα υλικά.

You will need:
– 1 ώριμο αβοκάντο
– 25 γραμμάρια σκόνη ελαφρόπετρας
– 1 tablespoon of honey
– 1 κουταλια της σούπας ελαιόλαδο
– 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Friday:
Τοποθετείστε την ελαφρόπετρα στο γουδί προκειμένου να την κάνετε σκόνη. Σε ένα πιάτο λιώστε το αβοκάντο με ένα πιρούνι. Ζεστάνετε το μέλι και προσθέστε το στο μπολ με το ελαιόλαδο και το αιθέριο έλαιο λεμονιού. Ανακατέψτε καλά και προσθέστε μέσα την ελαφρόπετρα ώσπου να ομογενοπιηθεί το μείγμα.

Προσοχή: Η συνταγή είναι για 1 μόνο εφαρμογή και το μείγμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Μη σκεφτείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσετε αργότερα.
After the procedure, apply moisturizer to keep your skin hydrated.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN