fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αυτό είναι το… βpώμικο μυστικό που κρύβουν οι πυτζάμες σας!

Πιστέψτε με δεν αρκεί που κάνετε κάθε βράδυ μπάνιο αλλά αυτό δεν αποτρέπει τον κίνδυνο λοιμώξεων προειδοποιούν οι ειδικοί καθώς οι πυτζάμες δεν παραμένουν για πολύ καιρό καθαρές.

Η καθηγήτρια Sally Bloomfield από τη Σχολή Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου τόνισε πως οι πυτζάμες ακουμπούν στο δέρμα μας, το οποίο απορρίπτει καθημερινά τεράστιο αριθμό νεκρών κυττάρων. Έτσι, το ύφασμα γεμίζει μικροοργανισμούς, οι οποίοι δεν είναι επικίνδυνοι όταν βρίσκονται μέσα στον οργανισμό ή επάνω στο δέρμα, όμως μπορεί να προκαλέσουν επιπλοκές εάν βρεθούν σε ακατάλληλο περιβάλλον.
Ενημέρωσε ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι από τα βακτήρια του σταφυλόκοκκου, που όλοι σχεδόν κουβαλάμε στο σώμα μας, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις εάν έρθουν σε επαφή με ανοιχτές πληγές ή μώλωπες στο δέρμα.
Συμπληρώνει μάλιστα πως αν οι πυτζάμες είναι πολύ βρώμικες, οι μικροοργανισμοί μπορεί να μεταφερθούν και σε άλλα ρούχα μέσα στο πλυντήριο και συμβουλεύει να πλένουμε τις πυτζάμες μας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

 

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL