fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Το δώρο στον εαυτό σου για φέτος κοστίζει μόλις 5 ευρώ και θα το χρησιμοποιείς για πάντα!

Σου έχω πάντα τα καλύτερα και δεν θα μπορούσα να μην είχα ετοιμάσει για εσένα τον πλήρη οδηγό της ομορφιάς.

Το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» μπορείς να το προμηθευτείς με ένα κλικ ΕΔΩ ή με ένα τηλεφώνημα ή επίσκεψη στα Teta Beauty Salon στο Χαλάνδρι και θα σε συντροφεύει για πάντα!

Θεματολογία:

Σύσφιξη, αδυνάτισμα, ενυδάτωση, αντιγήρανση, φροντίδα και αποτοξίνωση με 64 εύκολες, γρήγορες και φυσικές συνταγές – θεραπείες ομορφιάς, που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο προσωπικό “εργαστήριο” της κουζίνας σας, χωρίς χημικά και ιδιαίτερο κόστος.

Ενότητες βιβλίου:

Υγεία μέσα και έξω: Ροφήματα ομορφιάς, λάμψης, αποτοξίνωσης, αδυνατίσματος κ.ά.Μαλλιά: Σαμπουάν, Λοσιόν, Λάδια, Μάσκες κ.ά Πρόσωπο: Καθαρισμός, ενυδάτωση, σύσφιξη, ακμή, συνταγές με υαλουρονικό, κρέμες, σέρουμ, αντιρυτιδικό λάδι κ.ά.Σώμα: Ραγάδες, κρέμες, ενυδατικό τζελ, θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, μάσκες, tips για επίπεδη κοιλιά, τόνωση, βελούδινα άκρα, ποδόλουτρα κ.ά.Ακόμη: Φτιάξε το δικό σου άρωμα, αρωματικά άλατα μπάνιου, το λουτρό και το λάδι της Κλεοπάτρας, αιθέρια έλαια και έλαια βάσης.

Το αγοράζεις μία φορά, το χρησιμοποιείς κάθε μέρα και το έχεις για πάντα. Ο απόλυτος οδηγός ομορφιάς με μόλις 5 ευρώ που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL