fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Τι είναι το Ozempic Face; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Ozempic Face, μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις καθώς το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά το ακούμε!

Πρόκειται για ένα φάρμακο που λόγω των διασήμων που το έχουν χρησιμοποιήσει έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται και στον χώρο της ομορφιάς.

«Το Ozempic είναι ένα σεμαγλουτίδιο, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του διαβήτη και είναι πολύ αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους. Λειτουργεί αναγκάζοντας το πάγκρεας να εκκρίνει περισσότερη ινσουλίνη και μειώνει την ποσότητα γλυκαγόνης που παράγεται από το συκώτι, η οποία καταστέλλει την όρεξη και επιβραδύνει τη γαστρική κινητικότητα, ώστε να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι πολύ δημοφιλές αυτή τη στιγμή στο Hollywood», εξηγεί η πλαστική χειρουργός προσώπου με έδρα τη Νέα Υόρκη, Jennifer Levine.

SOS

Η απώλεια βάρους γίνεται πολύ γρήγορα και αυτό είναι μια πραγματικότητα, ωστόσο το σώμα μπορεί να δείχνει καλύτερο αλλά το πρόσωπο φαίνεται εξαντλημένο και πολύ γερασμένο, μετά τη χρήση αυτού του φαρμάκου.

«Η γρήγορη απώλεια βάρους οδηγεί σε απώλεια όγκου στο πρόσωπο, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει το κολλαγόνο και την ελαστίνη στο δέρμα», τονίζει σε άλλο σημείο η Jennifer Levine.

Αν λοιπόν έχεις ακούσει για το συγκεκριμένο φάρμακο και έχεις σκοπό να το χρησιμοποιήσεις, εκτός του ότι σου επισημαίνω πως πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου, σκέψου το και διπλά! Εγώ πάντως δεν θα έκανα!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL