fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο – Οι πιο girly ιδέες

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που πλησιάζει, μπορείς να επιλέξεις μια από αυτές τις προτάσεις που θα σου παραθέσω πιο κάτω. Γιατί σίγουρα ο καλός σου θα προσέξει τα πάντα σε εσένα, την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη σε εσάς τους δύο και μόνο.

Κόκκινο μανικιούρ: Το κόκκινο είναι ένα κλασικό χρώμα, συμβολίζει την αγάπη και το πάθος. Μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό κόκκινο βερνίκι ή να παίξεις με διάφορες άλλες αποχρώσεις.

Ροζ μανικιούρ: Το ροζ είναι απαλό και άκρως θηλυκό. Καλό θα ήταν να προτιμήσεις το baby pink και αν θέλεις να το κάνεις λίγο πιο grande πρόσθεσε λίγο glitter.

Γαλλικό μανικιούρ: Αν θέλεις κάτι κλασικό, κάνε γαλλικό μανικιούρ με μια απαλή ροζ βάση και ένα κλασικό λευκό ή και κόκκινο για την άκρη του νυχιού.

Λουλούδια και καρδούλες: Μπορείς να επιλέξεις σχέδια με λουλούδια καρδούλες ή ρομαντικά μοτίβα πάνω σε μια απαλή βάση. Αυτό θα προσθέσει μια διακριτική αίσθηση φινέτσας και θηλυκότητας στα νύχια σου.

Προλαβαίνεις να κλείσεις το ραντεβού σου στα Teta Beauty Salon για να σου δώσουμε κι άλλες φρέσκες ιδέες και να διαλέξουμε μαζί το καλύτερο για εσένα!

Πάρε ιδέες από το Pinterest:

Δες επίσης:

Φλεβάρης 2024: Αυτές είναι οι τάσεις στα μαλλιά

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL