fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Μια θεραπεία που αξίζει να κάνεις στα μαλλιά σου μετά τις διακοπές

Επέστρεψες από τις διακοπές και όπως και να ΄χει τα μαλλιά σου έχουν ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας. Αν έκανες και μπάνιο σε πισίνα, σίγουρα χρειάζεσαι άμεσα θεραπεία!

Υπάρχουν πολλές μάσκες μαλλιών στο εμπόριο αλλά εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις μια θεραπεία κερατίνης προκειμένου να εξασφαλίσεις ότι θα χρειαστείς και λιγότερο styling το επόμενο διάστημα.

Μπορείς μάλιστα να κλείσεις και το ραντεβού σου στα Teta Beauty Salon προκειμένου οι beauty expert μας να σε αναλάβουν και να δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται!

Η θεραπεία με κερατίνη περιλαμβάνει: Σωματίδια κερατίνης και άλλες χημικές ουσίες όπως την φορμαλδεΰδη που βοηθά να κρατηθούν τα μόρια της τρίχας μαζί, με αποτέλεσμα να ισιώνουν τα μαλλιά και να διατηρούνται ίσια. Εξαλείφει το φριζάρισμα, προσθέτει λάμψη και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η θεραπεία κερατίνης συμπληρώνει τη χαμένη κερατίνη από τα μαλλιά και θωρακίζει την τρίχα με ενα φιλμ από το ίδιο υλικό, το οποίο ενυδατώνει και λειαίνει την τρίχα.

Αυτή η διαδικασία ακολουθείται από μια τεχνική θερμότητας με ένα σίδερο ισιώματος που φτάνει έως στους 230 βαθμούς. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 90’ και φυσικά ανάλογα και με το μήκος των μαλλιών. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι το ίσιωμα και η απαλότητα δεν θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός και αν κάνεις χρήση ειδικών προϊόντων με κερατίνη μετά την θεραπεία για συντήρηση.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL