fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Λεπτή μέση και μεγάλη περιφέρεια; Αυτά τα τζιν σας κολακεύουν

Το τζιν είναι το αγαπημένο κομμάτι κάθε γυναίκας. Μπορείτε να το φορέσετε το πρωί με ένα πουκάμισο, ένα T-shirt και ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια ή το βράδυ, με αντίστοιχο τρόπο και να προσθέσετε ένα statement κόσμημα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια και να δημιουργήσετε το τέλειο party look. Γενικά το τζιν παντελόνι είναι το πιο ουδέτερο και το πιο κλασικό κομμάτι σε κάθε γκαρνταρόμπα οπότε μη φοβηθείτε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω αν βρείτε το ιδανικό.

Μία σιλουέτα που κάπως δυσκολεύεται να βρει το κατάλληλο τζιν παντελόνι είναι αυτή που έχει λεπτή μέση και λίγο πιο ανοιχτή περιφέρεια. Αν λοιπόν είστε από αυτές που έχουν «μπουτάκια» θα σας πούμε ποιο είναι το κατάλληλο παντελόνι, όχι για να τα κρύψετε αλλά για να τα κολακεύετε με ό,τι και αν το συνδυάζετε. Άλλωστε όπως έχουμε πει πολλές φορές, όλα τα σώματα είναι ωραία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθετε άσχημα για τυχόν ατέλειες, μιας και πάντα μπορείτε να τις μετατρέψετε σε πλεονεκτήματα.

Οι επιλογές λοιπόν που έχετε σ’ αυτή την περίπτωση είναι δύο. Πρώτα από όλα μπορείτε να φορέσετε τζιν παντελόνι σε γραμμή καμπάνα, ένα κομμάτι που ίσως ήδη έχετε αποκτήσει, μιας και τον τις τελευταίες σεζόν το είδαμε πολύ έντονα στο προσκήνιο. Αν μάλιστα είναι και χαμηλόμεσο, τόσο το καλύτερο. Η σιλουέτα σας θα δείξει πολύ ισορροπημένη οι επιπλέον πόντοι θα είναι σαν να μην υπάρχουν. Η δεύτερη και αγαπημένη μας επιλογή είναι τα Mom jeans, σε λίγο πιο στενή γραμμή όμως. Αυτά τα παντελόνια είναι κάπως πιο φαρδιά στην περιφέρεια ενώ είναι ψηλόμεσα και άρα κολακεύουν πολύ τη μέση, δημιουργώντας τελικά μια πολύ αρμονική σιλουέτα-κλεψύδρα που είναι ό,τι πιο θηλυκό και ελκυστικό. Φροντίστε μόνο τα mom jeans που θα επιλέξετε να μην είναι ιδιαίτερα baggy, αλλά να είναι πιο στενά, διαφορετικά θα προσθέσετε όγκο και το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα κομψό. Φροντίστε επίσης να φοράτε ψηλοτάκουνα παπούτσια για να κάνετε το σώμα σας ακόμα πιο σέξι.

Διαβάστε επίσης:

Θεραπεία για σκασμένες φτέρνες – Πώς να απαλλαγείτε από σκληρές και σκασμένες φτέρνες άμεσα

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL