fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αποτοξίνωση μετά τα Χριστούγεννα

Φάγατε πολύ φέτος τα Χριστούγεννα και δεν είστε οι μόνοι. Οι γιορτές πάντα μας αναγκάζουν να κάνουμε μικρές αμαρτίες. Ωστόσο τώρα, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα ήρθε η ώρα να κάνετε αποτοξίνωση.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

Χυμοί, τσάι-αλλά όχι αλκοόλ

Πράσινο τσάι που αποβάλλει τις τοξίνες, φυσικοί χυμοί πλούσιοι σε βιταμίνες και μεταλλικό νερό αποτελούν «υποκατάστατα» του νερού που επίσης θα ωφελήσουν τον οργανισμό σας.

Φρούτα και δημητριακά

Ξεχάστε για λίγο τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες και προτιμήστε φρούτα, λαχανικά και δημητριακά που το καθένα από την πλευρά του και λόγω των πλούσιων συστατικών τους βοηθά τον οργανισμό να επανακάμψει.

Αντίο καφέ

Η κατανάλωση καφεϊνης αυτές τις ημέρες κάθε άλλο παρά ωφελεί τον οργανισμό μας. Αντικαταστήστε τον καφέ με άλλα ροφήματα, όπως αυτά που προτείναμε παραπάνω και θα δείτε σημαντική διαφορά στην καθημερινότητά σας. Μην αγχώνεστε, είναι μόνο για λίγες ημέρες.

Κρύψτε το τηγάνι

Αποφύγετε λιπαρά, τηγανητά και πάσης φύσεως λιπαρές τροφές που σίγουρα θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη βεβαρημένη κατάστασή σας. Και μετά το επίσης πλούσιο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, προσπαθήστε σταδιακά να επαναφέρετε τον οργανισμό σας σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL