fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Φροντίστε τα πονεμένα και «προβληματικά» πόδια σας- Γλιτώστε τα χειρότερα!

Τα πρησμένα και βαριά πόδια είναι μια συνηθισμένη κατάσταση. Σας έχω γράψει τι πρέπει να κάνετε για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με φυσικούς τρόπους.
Τι γίνεται όμως όταν το πρόβλημα στα πόδια σας δεν είναι ένα απλό πρήξιμο αλλά κάτι χειρότερο; Η κυρία που βλέπετε στην εικόνα αναγκάστηκε να αφαιρέσει το δάχτυλο της μιας και το ένα δάχτυλο καβαλούσε το άλλο με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες και πόνο.
Εγώ ως ποδολόγος περιποιήθηκα τα νύχια της, μιας και με επισκέφτηκε στο Teta  Βeauty Salon για πεντικιούρ.
Όλοι μας ξέρουμε πόσο πόνο μπορεί να προκαλέσει ένας κάλος φανταστείτε να χρειαστεί να φτάσετε σε ένα τέτοιο σημείο.

adfb0f81fb354181f9dad2551cc2e0144b56ae897ef4c0af1bf0d998c8b5ae18_full
Φροντίστε τα πόδια σας πολύ και σώστε τα. Είναι πολλοί οι παράγοντες που δημιουργούν ζημιά  και αυτό μπορεί να είναι ακόμα και κληρονομικό ωστόσο εσείς φροντίστε να αποκτήσετε φαρδύτερα υποδήματα, μαλακότερα και με χαμηλότερο τακούνι. Το πεντικιούρ με αφαίρεση των κάλων συμβάλλει σημαντικά στην προσωρινή ανακούφιση από τον πόνο. Ορθοπεδικά βοηθήματα, όπως πέλματα ανυψώσεως της ποδικής καμάρας  ή πέλματα σιλικόνης, νάρθηκες και άλλα βοηθήματα ανακουφίζουν για κάποιο διάστημα. Μπορείτε να βρείτε αρκετά τέτοια βοηθήματα για τα πόδια σας στο Teta  Βeauty Salon ή επικοινωνώντας μαζί μου.
Διαβάστε επίσης:
Πρησμένα πόδια; Όχι πια! Δείτε πώς θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL