fbpx
Τι να κάνω όταν «ζαχαρώνει» το μέλι;

Τι να κάνω όταν «ζαχαρώνει» το μέλι;

Είμαι η πρώτη που σας λέω να έχετε πάντα μέλι στο σπίτι σας. Και για να το τρώτε και για να το χρησιμοποιείτε σε συνταγές ομορφιάς. Αν αυτό ζαχαρώσει μην ανησυχείτε, αυτό σημαίνει πως το μέλι που έχετε είναι πολύ καλό.

Τι πρέπει να κάνετε όμως για να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση;

Για να απαλλαγείτε από τους κρυστάλλους που δημιουργούνται, αρκεί να το βάλετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να το βυθίσετε σε ένα κατσαρολάκι με νερό, στους 45-55 βαθμούς. Προσοχή, όμως! Μην το βράσετε, γιατί θα χαθούν τα αρωματικά του στοιχεία και θα μειωθεί η θρεπτική του αξία. Για να καθυστερήσετε την κρυστάλλωση στο μέλλον, αποθηκεύεστε το μέλι σε χώρο δροσερό και σκοτεινό, εκτός ψυγείου.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *