fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Πείτε αντίο στις σκασμένες φτέρνες!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το πρόβλημα πολλών γυναικών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις σκασμένες φτέρνες όλο και μεγαλώνει.
Αφιερώστε λίγο χρόνο στα πόδια σας και θα δείτε απίστευτο αποτέλεσμα.
Φτιάξτε την παρακάτω μάσκα και σε συνδυσμό με μια καλή κρέμα θα φοράτε τα πέδιλα σας άνετες φέτος το καλοκαίρι.
Θα χρειαστείτε:
– Λίγο ελαιόλαδο
– Ζάχαρη
-Μαγειρική σόδα
– Βαζελίνη

Ανακατέψτε ίσα μέρη από ελαιόλαδο και ζάχαρη (κατά προτίμηση καστανή),για να φτιάξετε ένα απολεπιστικό μείγμα.Χρησιμοποιείστε τα χέρια σας,για να τρίψετε το μίγμα σε όλο το πόδι,αλλά κυρίως στις σκασμένες φτέρνες και όπου υπάρχει ξηρότητα.Κάντε μασάζ με το scub για 10-15 λεπτά,μετά ξεβγάλτε με κρύο νερό.Σκουπίστε με καθαρή πετσέτα.
Γεμίστε μια λεκάνη με χλιαρό νερό, ρίξτε μέσα ένα κουταλάκι μαγειρική σόδα και ανακατέψτε. Βυθίστε τα πόδια για τουλάχιστον 20 λεπτά -αφού έχετε ξεπλύνει καλά το προηγούμενο μείγμα. Είναι το πιο ευχάριστο βήμα και θα κάνει και καλό σε τυχόν πρηξίματα.
Βρέχετε καλά τις φτέρνες με νερό.Απλώνετε βαζελίνη,χωρίς να τις σκουπίσετε,βάζετε νάϋλον σακουλάκι από πάνω και κοιμάστε όλο το βράδυ.(Προσοχή,βρέξτε οπωσδήποτε τις φτέρνες πριν τις αλείψετε με βαζελίνη.Η βαζελίνη είναι υδρόφιλη και παίρνει υγρασία από το μέρος του σώματος που τη βάζετε.Αν δεν βρέξετε το σώμα,η βαζελίνη θα πάρει υγρασία από το δέρμα.

Το πρωί που θα ξυπνήσετε ξεπλύνετε καλά τα πόδια σας και βάλτε την κρέμα σας.

Βρείτε εδώ την κρέμα χεριών ποδιών από τη συλλογή Teta’s Lab.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL