fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Οι 5 απαράβατοι κανόνες για σωστή περιποίηση προσώπου

Νομίζετε πως κάνετε τη σωστή περιποίηση στο πρόσωπο σας αλλά πολλές από εσάς αγνοείτε κάποιους βασικούς κανόνες. Αν έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και να ξαπλώνετε ή να βάζετε απλά μια ενυδατική κρέμα το πρωί πριν φύγετε από το σπίτι σας  δεν σημαίνει πως αυτό είναι το σωστό.

Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε;

  • Καθαρισμός: Απαλλάξτε την επιδερμίδα σας από τους ρύπους και το μακιγιάζ της ημέρας.
  • Απολέπιση: Η απολέπιση βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων και ο βαθύς καθαρισμός χαρίζει λάμψη και απαλότητα. Οι μάσκες προσφέρουν στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς.
  • Κρέμα προσώπου: Η εφαρμογή κρέμας προσώπου κάθε πρωί και βράδυ καθώς και η εφαρμογή κρέμας ματιών αποτελούν τη βασική φροντίδα για την επιδερμίδα
  • Serum: Τα serum βρίσκονται στην αιχμή της σύγχρονης κοσμετολογίας καθώς μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα της κρέμας προσώπου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ορών ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας.
  • Προστασία από τον ήλιο: Η αντηλιακή προστασία αποτελεί τη σημαντικότερη φροντίδα για τη θωράκιση της επιδερμίδας από την πρόωρη γήρανση. Επιλέξτε το αντηλιακό που σας ταιριάζει.

 

Διαβάστε επίσης:

Τύπος δέρματος και δείκτης SPF

Φτιάξτε μόνες σας αντιηλιακό μαλλιών

Μελάνωμα: Ποιος δείκτης SPF στα αντιηλιακά μειώνει τον κίνδυνο κατά 80%;

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL