fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Οι σούπερ κρέμες Teta’s Lab – Πώς να τις αποκτήσεις!

Αξίζει να σας πω ότι μετά από πολυετείς μελέτες κατάφερα να φέρω την επανάσταση στην ολοκληρωµένη φροντίδα της επιδερµίδας δηµιουργώντας τη σειρά Teta’s Lab, η οποία περιλαµβάνει τρία µοναδικά προϊόντα οµορφιάς

Η σειρά περιλαµβάνει ένα προϊόν σύσφιξης, που δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα, ένα peeling σώµατος και µια ενυδατική κρέµα χεριών και ποδιών για µοναδική φροντίδα στα άκρα. 

Το ”star-προϊόν” της Teta’s lab είναι η Slimming Cream, µια κρέµα κατά της κυτταρίτιδας. Είναι εµπλουτισµένη µε τα πιο δραστικά φυσικά συστατικά, τα οποία επιταχύνουν τη διάσπαση του λίπους στα λιποκύταρα.

Παράλληλα, χάρη στα ευεργετικά συστατικά της, συσφίγγει και ενυδατώνει την επιδερµίδα µειώνοντας αισθητά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού».

Ξεκινήστε κάνοντας ένα ελαφρύ µασάζ –µε κυκλικές κινήσεις από πάνω προς τα κάτω– πέντε φορές την εβδοµάδα, εστιάζοντας στους γλουτούς και στους µηρούς και τρεις φορές την εβδοµάδα στην κοιλιά και στα χέρια. 

Συνδυάστε την με την κρέµα απολέπισης (Peeling Σώµατος), η οποία χάρη στους ειδικά σχεδιασµένους κόκκους της αναζωογονεί άµεσα το δέρµα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωµα στο πέρασµά της.

Μπορείτε να τις προμηθευτείτε στα Teta Beauty Salon (Εθνικής Αντιστάσεως 84, Χαλάνδρι) ή online μέσα από το teta.gr

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL