fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Νύχια για τα Χριστούγεννα!! Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Τα Χριστούγεννα και γενικά η περίοδος αυτή, προϋποθέτει χρώματα όπως το κόκκινο, το χρυσό, το ασημί και ότι άλλο παραπέμπει σε γιορτινή διάθεση και glamour επιλογές σε όλα. Έτσι και στα νύχια θα σας δώσω 5 προτάσεις που θα τις λατρέψετε!!

Κλασικό κόκκινο με Χριστουγεννιάτικα στοιχεία
Επιλέξτε την αγαπημένη σας απόχρωση του κόκκινου και δοκιμάστε να κάνετε στον παράμεσο ένα Χριστουγεννιάτικο σχέδιο σε χρώμα χρυσό ή ασημί. Ακόμη μπορείτε να κάνετε τον παράμεσο με glitter ή χρυσόσκονη σε απόχρωση πάλι ή χρυσού ή ασημί για γιορτινό αποτέλεσμα.

Μεταλλικές αποχρώσεις και στις γιορτές
Ναι, ναι και πάλι ναι. Θα τα φοράς συνέχεια, ακόμη και τις γιορτές, γιατί είναι η τελευταία τάση της μόδας και στα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά είναι η ευκαιρία αν δεν το τολμάς. Επέλεξε όποια μεταλλική απόχρωση θες, όλα παραπέμπουν στις μεταλλικές πολύχρωμες Χριστουγεννιάτικες μπάλες!! Σου προτείνω το απόλυτο χρυσό.

Nude ή λευκό με χρυσό
Δεν συνηθίζεις να φοράς έντονα και περίεργα χρώματα, τέλεια. Διάλεξε μια απόχρωση του μπεζ ή του λευκού και θα σου δείξουμε βήμα-βήμα πώς θα το κάνεις κατάλληλο για τις γιορτές.

Χιονονιφάδες παντού
Τι πιο αντιπροσωπευτικό για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές από τις χιονονιφάδες. Αν μπορείς σχημάτισε μόνη σου χιονονιφάδες στα νύχια σου, αλλιώς παντού το διάστημα των γιορτών θα υπάρχουν έτοιμα stickers, που μπορείτε πανεύκολα να διακοσμήσετε τα νύχια σας.

Δαντέλα, για εντυπωσιακές εμφανίσεις!
Διαλέξτε λευκή ή μαύρη δαντέλα για την διακόσμηση των νυχιών σας. Είναι όμορφη και ιδιαίτερα εντυπωσιακή στα νύχια μας, ότι πρέπει δηλαδή για τις ημέρες των γιορτών.

Για περισσότερες συμβουλές ομορφιάς, φυσικές συνταγές, δωράκια Χριστουγέννων, πατήστε ΕΔΩ !!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL