fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Νυφικό μακιγιάζ: Πώς να βρείτε έναν καλό makeup artist και τι να προσέξετε

Ένα καλοφτιαγμένο μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός γάμου, εκτός από το νυφικό φυσικά. Η επιλογή ενός make-up artist είναι πολύ δύσκολη, άλλωστε το θέμα είναι να αναδείξεις όσο το δυνατόν περισσότερο τη φυσική ομορφιά.

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε

Πώς να επιλέξετε έναν καλό make up artist

Στην εποχή των social media, η επιλογή του κατάλληλου makeup artist που θα φροντίσει την εμφάνισή μας κατά τη διάρκεια του γάμου και της δεξίωσης δεν είναι τόσο δύσκολη. Όταν ψάχνετε για έναν επαγγελματία, θα πρέπει πρώτα να δώσετε προσοχή στο book του- οι επαγγελματίες δείχνουν τη δουλειά τους τόσο στο Facebook όσο και στο Instagram. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να αξιολογήσετε εάν ένα συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται λαμβάνονται με ευνοϊκό φωτισμό και συχνά ρετουσάρονται αρκετά.

Αξίζει επίσης να αναζητήσετε απόψεις και κριτικές για έναν συγκεκριμένο make-up artist. Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα και πολλά ραντεβού ακόμη και έναν χρόνο μπροστά!

Σε beauty salon ή στο σπίτι;

Οι περισσότερες νύφες προτιμούν το γαμήλιο μακιγιάζ στο σπίτι ή στο μέρος όπου πρόκειται να γίνει η τελετή. Είναι πολύ άνετο, γιατί αυτή την ήδη πολυάσχολη μέρα δεν χάνουμε χρόνο στις μεταφορές και δεν προσθέτουμε άγχος στον εαυτό μας. Αξίζει να θυμάστε ότι το μακιγιάζ στο σπίτι που ο επαγγελματίας θα μετακινηθεί, θα κοστίσει περισσότερο από μια απλή επίσκεψη σε ένα σαλόνι ομορφιάς.

Το γαμήλιο μακιγιάζ πρέπει να είναι ωραίο, εντυπωσιακό, αλλά όχι υπερβολικό. Οι νύφες επιλέγουν συνήθως πιο τονισμένα μάτια και ουδέτερα χείλη. Κυριαρχούν σκιές σε ήπιες αποχρώσεις του ροζ, καφέ, μπεζ ή ροδακινί, καθώς και αστραφτερές. Τα φανταχτερά χρώματα όπως το μπλε, το πράσινο και το μωβ δεν συνηθίζονται σε τέτοιες περιστάσεις, αλλά δεν απαγορεύονται κιόλας- άλλωστε είναι μια ξεχωριστή μέρα για τη νύφη και υποτίθεται ότι νιώθει άνετα και κάνει αυτό που θέλει και της αρέσει! Οι περισσότερες νύφες επιλέγουν επίσης τις ψεύτικες βλεφαρίδες, οι οποίες «ανοίγουν» τέλεια το μάτι και κάνουν το μακιγιάζ πιο εκφραστικό.

Φωτογενές μακιγιάζ

Το γαμήλιο μακιγιάζ θα πρέπει να είναι σταθερό και να δείχνει σωστά στις φωτογραφίες γιατί το σίγουρο είναι ότι θα βγουν πολλές. Για αυτό το λόγο είναι σίγουρα πιο δυνατό από αυτό που βάζουμε καθημερινά, κάτι που μπορεί να σοκάρει ειδικά για τις γυναίκες που δεν κάνουν μακιγιάζ σε καθημερινή βάση. Κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού μακιγιάζ, οι νύφες συχνά επισημαίνουν ότι είναι βαμμένες «πάρα πολύ» – ωστόσο, αξίζει να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία που ξέρει ότι το ελαφρύ μακιγιάζ δεν θα φαίνεται στις φωτογραφίες.

Το γαμήλιο μακιγιάζ πρέπει να «επιβιώνει» από την τελετή και το πάρτι μέχρι τα ξημερώματα, δεν πρέπει να φθείρεται εύκολα και να χαλάει από τα φιλιά, τις αγκαλιές και τον ιδρώτα.

Ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε την αντοχή του μακιγιάζ είναι να κάνετε ένα δοκιμαστικό μακιγιάζ. Κάποιοι επαγγελματίες προσφέρουν υπηρεσίες εξτρά, να μείνουν δηλαδή με τη νύφη καθόλη τη διάρκεια του γάμου για να κάνουν οποιαδήποτε πινελιά, αλλά συνήθως αρκεί να έχετε μαζί σας χαρτάκια ματ και το αγαπημένο σας κραγιόν για να κάνετε το μακιγιάζ αψεγάδιαστο για πολλές ώρες. Πολλοί make-up artists, ως μέρος της αμοιβής για το μακιγιάζ γάμου, εξοπλίζουν τον πελάτη με ένα μικρό κιτ, το οποίο αποτελείται από χαρτιά ματ ή πούδρα και ένα δείγμα του κραγιόν που έχει εφαρμοστεί νωρίτερα.

Για νυφικό μακιγιάζ μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου και στα Teta Beauty Salon!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL