fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Μύκητες στα πόδια λόγω υγρασίας! Ένα συχνό φαινόμενο που πρέπει να προσέξεις!

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς είναι οι μύκητες ποδιών. Εμφανίζονται τόσο στην επιφάνεια των νυχιών, όσο και στο δέρμα, κάνοντας πολλές φορές ακόμη και το περπάτημα δύσκολο.

Η έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος και η αντιμετώπιση του πριν προλάβει να εξαπλωθεί, κάνει την θεραπεία πολύ πιο εύκολη και γρήγορη.

Η πιο συνηθισμένη αιτία εμφάνισης μυκήτων στα πόδια είναι η ύπαρξη υγρασίας. Αν λοιπόν φοράτε συχνά κλειστά παπούτσια και τα πόδια σας τείνουν να ιδρώνουν πολύ, τότε δημιουργείται πρόσφορο έδαφος στους μύκητες ποδιών για να αναπτυχθούν πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό το λόγο, το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται πολύ συχνά σε αθλητές και σε ανθρώπους που γυμνάζονται πολύ. Ένα δερματικό πρόβλημα που ονομάζεται «το πόδι του αθλητή».

Επίσης, οι μύκητες αγαπούν τα περιβάλλοντα που δεν είναι καθαρά. Επομένως, θα πρέπει να φροντίζετε συχνά και να διατηρείτε καθαρά τα πόδια και τα νύχια προκειμένου να αποφύγετε την εμφάνιση τους.

Ωστόσο, αυτό το πολύ συχνό δερματικό πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί και μετά από έναν τραυματισμό νυχιών.

Αν αντιμετωπίζετε κάτι αντίστοιχο με αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία, επισκεφτείτε άμεσα ένα κατάστημα Teta Beauty Salon!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL