fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Μακιγιάζ για ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Βλέπουμε πολύ πιο συχνά να έχει γίνει μόδα ένα είδος μακιγιάζ, πολύ λιτό με ιδιαίτερες χρωματικές πινελιές, πάντα σε ένα σημείο του προσώπου. Είτε αυτό είναι τα μάτια, ή τα χείλη, ή η έντονη σκίαση και ο τονισμός των ζυγωματικών του προσώπου. Για τις ξεχωριστές νύχτες των ρεβεγιόν τόσο στα Χριστούγεννα, όσο και στην Πρωτοχρονιά, η επιλογή για εμένα θα ήταν τα έντονα χείλη.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Cherry lips
Επιλέγουμε για το την ημέρα των Χριστουγέννων το βαθύ κόκκινο, του κερασιού ως πιο κλασικό.

1. Περνάμε όλο το πρόσωπο με ειδική βάση που υπάρχουν στο εμπόριο για ματ αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό και πιο σταθερό.
2. Στη συνέχεια φοράμε το κονσίλερ και το μεικ-απ, για ομοιόμορφο χρώμα σε όλο το πρόσωπο και τελειώνουμε περνώντας καλά όλα τα σημεία με την πούδρα μας.
3. Επιλέγουμε ζεστές ανοιχτές αποχρώσεις σκιάς για τα μάτια, ίσα-ίσα για να έχουμε μια γυαλάδα. Αν θέλουμε κάνουμε μια πολύ λεπτή γραμμή με eyeliner σύριζα στις ρίζες των βλεφαρίδων. Δεν υπερβάλουμε με τη γραμμή γιατί θα δώσουμε ένταση με το κραγιόν.
Δική μου επιλογή είναι να μην χρησιμοποιήσουμε eyeliner και να τονίσουμε τα μάτια μας μόνο με μάσκαρα!
4. Παίρνουμε ένα σκούρο κόκκινο μολύβι χειλιών και σχεδιάζουμε το περίγραμμα των χειλιών μας. Με ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών, ζωγραφίζουμε τα χείλη στις άκρες των χειλιών προς τα μέσα. Αυτό το κάνουμε για να έχουμε πιο πολύ βάθος στα χείλη και να φαίνονται πιο μεγάλα. Παίρνουμε το κραγιόν σε μπορντό ματ απόχρωση και περνάμε τα χείλη μας. Αν δεν έχετε ματ κραγιόν ή για να έχετε πιο ματ αποτέλεσμα, μπορείτε με το δάχτυλό σας να πάρετε λίγη πούδρα και να πουδράρετε από πάνω το κραγιόν.
5. Τέλος το ρουζ θα πρέπει να είναι και αυτό σε ανοιχτή ζεστή απόχρωση, όπως ένα ανοιχτό καφέ ή σε ροδακινί αποχρώσεις. Περνάτε τα ζυγωματικά σας και τελευταία πινελιά λίγη τερακότα.
*αν θέλετε για έξτρα λάμψη στο κάτω εσωτερικό των ματιών σας βάλτε μπεζ ή άσπρο μολύβι.

Για περισσότερες συμβουλές ομορφιάς πατήστε ΕΔΩ !!!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL