fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Λαμπερά μυστικά για τα μαλλιά σας !

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΗ

#Κάνουμε τεστ αλλεργίας πριν από κάθε βαφή. Η εταιρία, τα συστατικά ή η ευαισθησία του δέρματός σας μπορεί να αλλάξουν με τον καιρό.
#Προτείνω βιολογικές-φυτικές βαφές, χωρίς αμμωνία. Είναι πιο καλές για το δέρμα και την τρίχα μας, δεν προκαλούν αλλεργικά επεισόδια, ενδείκνυνται στην εγκυμοσύνη.
#Βάζουμε πάντα ειδικό λάδι για να προστατέψουμε από τη βαφή τις περιοχές γύρω από το τριχωτό της κεφαλής, μέτωπο, παρειές, αυτιά και σβέρκο.
#Τηρώ το χρονοδιάγραμμα της βαφής (δεν αφήνω την βαφή περισσότερο από ότι πρέπει) και ακολουθώ τις οδηγίες των κομμωτών.
#Χρησιμοποιώ ειδική μάσκα, για την προστασία των βαμμένων μαλλιών.

μαλλιά τα Χρισούγεννα

ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Προστατεύουμε την τρίχα, βάζοντας τακτικά 2-3 φορές την εβδομάδα μάσκα για ενυδάτωση, ανά 3-4 μήνες θεραπεία κερατίνης και καθημερινά λάδι για θρέψη και λάμψη.Πολλές φορές το λάθος λούσιμο ή το λάθος προϊόν που χρησιμοποιούμε δημιουργεί δερματολογικά προβλήματα. Πρέπει το σαμπουάν που χρησιμοποιούμε να είναι κατάλληλο και για το είδος της τρίχας μας, αλλά και για τον τύπο του δέρματος μας. Η ποσότητα πρέπει να είναι περίπου σαν ένα καρύδι. Κάνουμε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών μας με κυκλικές κινήσεις με την βοήθεια των δαχτύλων μας. Κάθε φορά που ξεβγάζεστε πρέπει να είναι με πολύ νερό για περίπου 4-5 λεπτά. Έχετε παρατηρήσει ότι και στο κομμωτήριο το τελευταίο λούσιμο είναι με δροσερό νερό, υιοθετήστε αυτή τη συμβουλή και για το σπίτι. Το κρύο νερό κλείνει τα λέπια της τρίχας, με αποτέλεσμα να γυαλίζουν και να αντανακλούν το φώς σαν καθρέφτης.

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL