fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Κανέλα για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Η κανέλα έχει την ικανότητα να απολεπίζει φυσικά το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Έτσι οι ρίζες απελευθερώνονται από τα νεκρά κύτταρα και τα μαλλιά μακραίνουν πιο εύκολα. Επιπλέον, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή, γεγονός επίσης βοηθητικό για την υγιή ανάπτυξη της τρίχας. Έτσι,  η κανέλα δρα και κατά της τριχόπτωσης, βοηθώντας τα μαλλιά να μακρύνουν γρήγορα, πέρα από τις άλλες ευεργετικές ιδιότητες που έχει.

Πώς να φτιάξεις  μόνη μου θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής.

Θα χρειαστείς:

  • 2 κ.σ. μέλι
  • 2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη
  • λίγο ελαιόλαδο

Παρασκευή:

Ανακάτεψε το μέλι μαζί με την κανέλα σε ένα μπολ και πρόσθεσε σταδιακά ελαιόλαδο μέχρι η ποσότητα της μάσκας να είναι αρκετή για να καλύψει το τριχωτό της κεφαλής. Άπλωσε το μείγμα στο κεφάλι σου απαλά και άφησέ το να δράσει για 15 περίπου λεπτά. Ξέπλυνε με το σαμπουάν σου, φροντίζοντας να απομακρυνθεί κάθε ίχνος από τη μάσκα με την κανέλα γιατί υπάρχει φόβος να δημιουργηθεί χημικό έγκαυμα αν μείνει για πολύ καιρό στο κεφάλι σου.

Προσοχή! Πριν κάνεις τη μάσκα κανέλα στα μαλλιά σου, δοκίμασέ τη σε ένα σημείο στο σώμα σου για να σιγουρευτείς ότι η κανέλα δεν θα αντιδράσει με την επιδερμίδα σου.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL