fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Καθημερινές συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σου ενώ είναι της «μόδας»

Είναι καλό να είσαι μέσα στη μόδα αρκεί να ακολουθείς και κάποιους βασικούς κανόνες για να προστατεύσεις την υγεία σου οι οποίοι αφενός είναι αυτονόητοι, αφετέρου όμως δεν ακολουθούνται από όλες.

Το σώμα καταπονείται και δεν αξίζει να είσαι μονίμως ταλαιπωρημένη μόνο και μόνο για να είσαι in fashion.

Μπορεί να είναι δύσκολο να κόψεις κάποιες συνήθειες, μήπως όμως θα έπρεπε;

  • Περπατάς για ώρες   και πολύ συχνά με ψηλοτάκουνα

Ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Το χειρότερο είναι πως τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από καιρό όταν αρχίζουν τα πόδια και η μέση σου να πονάνε, να παθαίνουν κράμπες. Μπορείς να φορέσεις τακούνια αλλά να επιλέξεις ένα πιο χαμηλό.

  • Κρατάς τεράστια και γεμάτη τσάντα

Το καταλαβαίνω πως μια μεγάλη τσάντα χωράει όλα σου τα προσωπικά αντικείμενα και δεν έχεις άγχος για να μην ξεχάσεις κάτι ή αφήσεις κάτι στο σπίτι. Γνωρίζεις όμως πως μια μεγάλη τσάντα μπορεί να προκαλέσει μέχρι και πόνο σε λαιμό, ώμους και σπονδυλική στήλη;

  • Κάνεις συχνά δίαιτες και μάλιστα εξαντλητικές

Αναρωτήθηκες ποτέ αν οι στερητικές δίαιτες ενέχουν κινδύνους; Είναι πολύ πιθανό τέτοιου είδους εξαντλητικές και στερητικές δίαιτες να θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την υγεία σου. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η απώλεια βάρους θεωρείται ασφαλής όταν κυμαίνεται μεταξύ 2-4 κιλών ανά μήνα.

13681075_1320161957996401_1317971258677040448_n

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL