fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα με 4 κινήσεις

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου διαφέρουν φυσικά από άνθρωπο σε άνθρωπο και αν έχεις μικρά μάτια, καθόλου μειονεκτικά δεν πρέπει να νιώθεις. Το σχήμα των ματιών μπορεί να παίζει αρκετές φορές ρόλο στην εξωτερική μας εμφάνιση όμως αν ξέρεις πώς να «δουλέψεις» το πρόσωπό σου με το μακιγιάζ, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Παρακάτω, θα διαβάσεις μερικά tips που αν τα ακολουθήσεις θα μπορέσεις να δώσεις ένα εφέ στα μάτια σου ώστε να μοιάζουν λίγο… μεγαλύτερα!

Πες «ναι» σε ένα καφέ eyeliner

Η χρήση ενός καφέ eyeliner θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και λίγο πιο φωτεινά.

Περίγραμμα

Χρησιμοποίησε μια πιο σκούρα καφέ απόχρωση και σχημάτισε το περίγραμμα των ματιών σου. Εφάρμοσε τη σκιά πάνω από το μάτι για να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση και να μοιάζουν μεγαλύτερα. «Τράβηξε» τη σκιά προς τα πάνω και προς τα έξω και δημιούργησε ένα καφέ smokey eye. Πάρε την ίδια σκούρα καφέ σκιά ματιών και εφάρμοσέ την κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων σου από την εξωτερική γωνία μέχρι τη μέση του ματιού.

Συνδύασε το χρώμα στις βλεφαρίδες σου

Μη χρησιμοποιήσεις μάσκαρα με μαύρο χρώμα. Δοκιμάστε μια ουδέτερη καφέ απόχρωση για τα βλέφαρά σου.

Επένδυσε σε μια καλή μάσκαρα

Κανένα μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα. Φρόντισε να προμηθευτείς μια αρκετά καλή μάσκαρα από το εμπόριο. Αυτή η συμβουλή δεν ισχύει μόνο για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα αλλά και γενικότερα.

Διαβάστε συμβουλές ομορφιάς ΕΔΩ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL