fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Η μαύρη σοκολάτα… ομορφαίνει!

Σήμερα θα σας δώσω 4 λόγους για να απολαύσετε χωρίς ενοχές την αγαπημένη σας μαύρη σοκολάτα έχοντας κατά νου ότι αυτό μπορεί να σας κάνει και καλό. Βέβαια, προσοχή, μην κρατήσετε τα καλά και αρχίσετε να τρώτε σοκολάτες ανεξέλεγκτα.

  • Κάνει το δέρμα απαλό και λείο

Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, που κρατούν την επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Ακόμη, υποστηρίζεται ότι η τακτική κατανάλωση μαύρης σοκολάτας πλούσιας σε κακάο, ενυδατώνει το δέρμα. Πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν τα οφέλη της στο δέρμα με αυτά που έχει το πράσινο τσάι.

  • Προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα φλαβονοειδή που περιέχει η μαύρη σοκολάτα, προστατεύουν το δέρμα μας από τις βλαβερές επιπτώσεις της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας του ήλιου. Έτσι, η κατανάλωση μαύρης σοκολάτας δρα ως μια μορφή ήπιου αντηλιακού και ένα είδος φωτοπροστασίας. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση δεν ξεχνάμε το αντιηλιακό μας επειδή έχουμε φάει σοκολάτα.

  • Δίνει λάμψη στα μαλλιά

Οι ιδιότητες της μαύρης σοκολάτας είναι τόσο ευεργετικές, που μπορούν να χαρίσουν στα μαλλιά σας της παλιά τους λάμψη. Μπορείτε ακόμη, να χρησιμοποιήσετε τη μαύρη σοκολάτα σε σπιτικές μάσκες για τα μαλλιά, προκειμένου να τα αναζωογονήσετε.

  • Μακραίνει τα μαλλιά

Αυξάνει το οξυγόνο και τη μικροκυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής. Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, που οφείλεται στις αντιθρομβωτικές και αντιπηκτικές ιδιότητες του κακάο, κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και υγιή, προωθώντας τη γρήγορη ανάπτυξή τους.

 

Όπως σας έγραψα και στην αρχή, μην το παρακάνετε! Με προσοχή!

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL