fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Επιλέγω ΜΩΒ χείλη, για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς !!

Βλέπουμε πολύ πιο συχνά να έχει γίνει μόδα ένα είδος μακιγιάζ, πολύ λιτό με ιδιαίτερες χρωματικές πινελιές, πάντα σε ένα σημείο του προσώπου. Είτε αυτό είναι τα μάτια, ή τα χείλη, ή η έντονη σκίαση και ο τονισμός των ζυγωματικών του προσώπου. Για τις ξεχωριστές νύχτες των ρεβεγιόν τόσο στα Χριστούγεννα, όσο και στην Πρωτοχρονιά, η επιλογή για εμένα θα ήταν τα έντονα χείλη.

Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς επιλέγουμε μωβ χείλη.

Άκρως εντυπωσιακό για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και το νέο must του φετινού χειμώνα. Κάνουμε όλη τη διαδικασία βάσης.

Τονίζουμε τα βλέφαρά μας με σκιές στα χρώματα του μπεζ ή του ανοιχτού καφέ και κάνουμε ένα σβήσιμο με την ίδια σκιά, στο κάτω βλέφαρο. Περνάμε τις βλεφαρίδες μας μαύρη μάσκαρα. Αν θέλουμε φωτεινό βλέμμα, χρησιμοποιούμε στο εσωτερικό των ματιών στην κάτω πλευρά μπεζ μολύβι.

Χρησιμοποιούμε μολύβι χειλιών σε κοντινή απόχρωση του κραγιόν, αν δεν βρούμε χειλιών, παίρνουμε ματιών μαλακό. Περνάμε τα χείλη με το κραγιόν.

Θέλουμε το κοντράστ των χρωμάτων να είναι σωστό, να έχουμε καθαρή, λευκή βάση για να κλέβει την παράσταση το κραγιόν. Για αυτό δεν υπερτονίζουμε με ρουζ ή τερακότα, επιλέγουμε ένα ελαφρύ ροζ ρουζ για να τονίσουμε τα μήλα μας.

Εντυπωσιάστε με τα μωβ χείλη και την επιλογή σας και μην φοβηθείτε !!! Εάν νιώθετε πιο safe με την κόκκινη version πατήστε ΕΔΩ  για οδηγίες!!

Οι προτάσεις μας για τα νύχια σας!!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL