fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Είναι της μόδας και το λατρέψαμε, σας παρουσιάζουμε το χρώμα της ΜΕΝΤΑΣ.

Ναι το χρώμα της μέντας είναι η νέα μόδα. Μπορούμε να το δούμε πλέον σε όλα τα περιοδικά σπιτιού , να είναι η νέα τάση, από τον τοίχο ή τον καναπέ, ή ακόμη και τα όμορφα νintage διακοσμητικά, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Είναι ένας όμορφος τόνος για το σπίτι σας, για το καθιστικό, την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο σας. Ταιριάζει τέλεια με τις γήινες αποχρώσεις, το κίτρινο, το γκρί, ακόμη κάποιες έντονες αποχρώσεις.

μέντα 2

Το ίδιο ισχύει και για τη γυναικεία μόδα, ρούχα, πανωφόρια, αξεσουάρ ακόμη και το χρώμα στα νύχια. Μιλήσαμε προ ημερών για τη μόδα στα νύχια σε παστέλ αποχρώσεις. Το χρώμα της μέντας είναι η ιδανική επιλογή για τα νύχια σας από την Άνοιξη, μέχρι και το καλοκαίρι. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα jeans σας και τα casual ρούχα σας.

μέντα

Ανανεώστε το σπίτι σας και την γκαρνταρόμπα σας με διαφορετικές υφές και αποχρώσεις της μέντας. Δοκιμάστε διακοσμητικά, θήκες μαξιλαριών για τα ήδη υπάρχοντα ή πειραματιστείτε και δημιουργήστε μόνοι σας.

Ιδέες της μέντας:

# Αγοράστε ένα σπρέι στην απόχρωση της μέντας που θέλετε και βάψτε τα κάδρα ή τα καδράκια σας σε μία ή διαφορετικές αποχρώσεις σε συνδυασμό με λευκά ή γκρι καδράκια.

# Αγοράστε κασπό για γλαστράκια ή εάν σας έχουν περισσέψει μεγάλα κουτιά αλουμινίου από γνωστό ντοματοπολτό, βάψτε τα με σπρέι και φυτέψτε ή βάλτε το γλαστράκι σας μέσα.

μέντα 4

# Μπορείτε να ανανεώσετε τα σκαμπό του σπιτιού σας μόνες σας, αγοράζοντας μόνο το ύφασμα της επιλογής σας και ένα συρραπτικό υφασμάτων. Θα τεντώσετε το ύφασμα στο σκαμπό και γυρίζοντας το ανάποδα απλά θα συρράψετε από κάτω τις άκρες.

# Εάν δεν θέλετε να βάψετε τα καδράκια σας, μια άλλη ιδέα είναι να πάρετε χαρτόνια στις αποχρώσεις της μέντας και να τα βάλετε στα καδράκια, είτε σκέτα, είτε σχεδιάζοντας κάποιο σχέδιο.

Δείτε και άλλες προτάσεις ομορφιάς ΕΔΩ !!!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL