fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Δείτε γιατί τα φρύδια των γυναικών δεν είναι ποτέ ίδια!

Είναι μια ερώτηση που τριγυρίζει στο μυαλό των περισσοτερων. Μπορεί να περιποιείστε τα φρύδια σας και να επισκέπτεστε την αισθητικό σας συχνά, όμως το ερώτημα παραμένει, «γιατί τα φρύδια μου είναι διαφορετικά;».
Κι όμως οι ειδικοί έχουν για εσάς την απάντηση. Συγκεκριμένα, η Τόνια Κρουκς, (υπεύθυνη για τα φρύδια της Μέγκαν Φοξ, της Eva Mentes και της Fergie), τονίζει πως υπάρχει επιστημονική εξήγηση.
«Κάθε φρύδι έχει διαφορετική μυική κίνηση. Μερικές φορές αυτό οφείλεται σε ποια πλευρά του προσώπου σας κοιμάστε, η οποία μπορεί να κάνει τους μυς στη μια πλευρά ασθενέστερους από ό, τι στην άλλη. Επίσης μπορεί να οφείλεται στις καθημερινές φυσικές εκφράσεις του προσώπου σας. Τα δύο φρύδια δεν είναι ίδια αλλά μπορούν να μοιάσουν με την κατάλληλη φροντίδα. Το πρώτο πράγμα που προσπαθώ να κάνω με τους πελάτες μου είναι να εξισορροπήσω τα φρύδια σαν να είναι μια ζυγαριά, βγάζοντας από το ένα και γεμίζοντας λίγο το άλλο ώστε να δημιουργήσω ένα πιο συμμετρικό αποτέλεσμα», αναφέρει.
Αν ανήκετε στις γυναίκες που μπορούν να σηκώσουν το ένα τους φρύδι, τότε ξέρετε ποιο είναι το καλό σας. Αν πάλι μπορείτε να σηκώσετε και τα δύο, τότε το καλό σας είναι εκείνο που σηκώνεται πιο εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL