fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Γίνε πιο όμορφη με μια οδοντόβουρτσα!

Σου ακούγεται περίεργο; Κι όμως δεν είναι! Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις με μια οδοντόβουρτσα, που θα σε αφήσουν άφωνη. Καλό θα είναι για να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές να χρησιμοποιήσεις μια καινούργια οδοντόβουρτσα και όχι την παλιά και χρησιμοποιημένη που έχεις για πέταμα.

Τι μπορείς να κάνεις:
– Αντί να αφαιρέσεις τη μάσκαρα και να την περάσεις προσεκτικά από την αρχή, βγάλε με την οδοντόβουρτσα τα γρομπαλάκια περνώντας τις βλεφαρίδες όπως τις περνάς με το βουρτσάκι της μάσκαρας.
– Θα χρειαστείς λίγο χυμό λεμονιού και λίγη μαγειρική σόδα. Ανακάτεψε τα υλικά και βούτηξε στο μείγμα την οδοντόβουρτσα. Μετά βούρτσισε λίγο τα χέρια σου και θα γίνουν κάτασπρα.
– Βάλε στην οδοντόβουρτσα λίγο σαπούνι και τρίψε τα νύχια σου, που μπορεί να έχουν μαυρίσει από δουλειές του σπιτιού.
– Βάλε πάνω στην οδοντόβουρτσα λίγη βαζελίνη και τρίψε απαλά τα χείλη σου. Τα νεκρά κύτταρα θα απομακρυνθούν και τα χείλη σου θα γίνουν λεία και απαλά.
– Ψέκασε την οδοντόβουρτσα με λίγη λακ και τα φρύδια σου θα χτενιστούν άψογα. Θα εκπλαγείς.

Για όσες από εσάς έχετε Bold φρύδια η οδοντόβουρτσα θα είναι η σωτηρία σας.
Είναι μια τάση που αγαπάτε αλλά κάποιες φορές παρατηρώ πως βάφετε τόσο πολύ τα φρύδια σας με αποτέλεσμα να μην ειναι το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό. Η υπερβολή άλλωστε ποτέ δεν είναι καλή.
Μόλις λοιπόν χρησιμοποιήσετε το προϊόν φρυδιών της αρεσκείας σας, χτενίστε με μια οδοντόβουρτσα τα φρύδια σας για να φύγει το πολύ χρώμα και να αποκτήσουν φυσικό χρώμα και σχήμα!

Απέκτησε σώμα χωρίς κυτταρίτιδα τώρα εύκολα!

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές ομορφιάς εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL