fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Βότανο για βελτίωση της σεξουαλικής υγείας των ανδρών

Υπάρχει ένα βότανο το οποίο  χρησιμοποιείται από τους Κινέζους εδώ και χρόνια ως αφροδισιακό.  Tα φυτικά συστατικά του, βελτιώνουν σημαντικά την ερωτική επιθυμία των ανδρών.

Το τζίνσενγκ είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια για να βελτιώσει τη γενική υγεία. Η ρίζα του περιέχει πολλές δραστικές ουσίες, οι οποίες έχουν πολλές ιατρικές ιδιότητες.

Σύμφωνα με την μελέτη οι ερευνητές από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο Yonsei στη Σεούλ, στην Νότια Κορέα, μελέτησαν 119 άνδρεςμε ήπια έως μέτρια στυτική δυσλειτουργία και χώρισαν τους συμμετέχοντες σε 2 ομάδες. Η πρώτη ομάδα λάμβανεκαθημερινά 4 δισκία με βάση τα φυτικά συστατικά του τζίνσενγκ, ενώ η δεύτερη ομάδα χάπια πλασέμπο. 

Μετά από 8 εβδομάδες, οι ερευνητές διαπίστωσαν βελτιώσεις στην ομάδα ανδρών με τη χρήση των δισκίων τζίνσενγκ.

Τα αποτελέσματα, που δημοσιεύθηκαν στο διεθνές περιοδικό για προβλήματα ανικανότητας, έδειξαν μια σημαντική βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών που έλαβαν το χάπι τζίνσενγκ, σε σχέση με εκείνους που έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα δισκία με βάση τα φυτικά συστατικά του τζίνσενγκ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα εναλλακτικό φάρμακο για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής των ανδρών.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL