fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αόρατα μαλλιά: Το φανταζόσουν ποτέ;

Η τοποθέτηση και αφαίρεση των extensions με δαχτυλίδι είναι ίσως η πιο εύκολη και ασφαλή μέθοδος για τα μαλλιά σας. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί κανενός είδους κόλλα (κερατίνη ή σιλικόνη) ή οποιαδήποτε άλλη χημική ουσία για να γίνει η τοποθέτηση. Είναι μία μέθοδος «ψυχρή» (χωρίς θερμοκρασίες) που δεν επιβαρύνει καθόλου τα δικά σας μαλλιά με πρόσθετες χημικές ουσίες.
Τα μικρά αυτά δαχτυλίδια αναλαμβάνουν την «ευθύνη» της σύνδεσης των extensions με τα δικά σας μαλλιά. Κάθε τούφα extension σταθεροποιείται με τη βοήθεια ενός ring με μία τούφα από τα δικά σας μαλλιά. Η τοποθέτηση είναι πολύ σταθερή και τα μικροσκοπικά rings δεν φαίνονται καθόλου.
Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που θα έχουν μεγαλώσει τα μαλλιά σας (άρα θα έχουν «κατέβει» τα rings προς τα κάτω) θα χρειαστεί να τα αφαιρέσετε και να τα επανατοποθετήσετε (όπως συμβαίνει και με τα extensions με κερατίνη ή σιλικόνη).
Τα πολύ καλά νέα είναι ότι η αφαίρεση γίνεται πανεύκολα χωρίς να κινδυνέψουν τα μαλλιά σας καθόλου. Μόλις αφαιρεθεί το ring η τούφα extension «ελευθερώνεται» και αφαιρείται ομαλά χωρίς να χρειάζεται να την «τραβήξετε» με αποτέλεσμα να παραμείνει σε άριστη κατάσταση και η τούφα extension και τα δικά σας μαλλιά.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να το δείτε στην πράξη, επισκεφτείτε άμεσα ένα κατάστημα Teta Beauty Salon

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL