fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αντιμετωπίζουμε τις ραγάδες με φυσικό τρόπο

Οι ραγάδες είναι ένα φαινόμενο, που κάνει την εμφάνισή του όλο και πιο συχνά στο γυναικείο σώμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς προκαλούνται κυρίως από την απότομη αυξομείωση του βάρους, που έχει ως αποτέλεσμα την διάσπαση του κολλαγόνου και την καταστροφή των ελαστικών ινών της επιδερμίδας. Μπορούν να εμφανιστούν στην περιοχή της κοιλιάς, στους γλουτούς, στους μηρούς, στο στήθος και στους βραχίονες.

Πώς θα καταφέρεις όμως να τις αντιμετωπίσεις με φυσικό τρόπο;

1. Φτιάξε μια λοσιόν με βιταμίνη C χρησιμοποιώντας: 
-1 δισκίο βιταμίνης C
-λίγο ελαιόλαδο
Λιώσε τo δισκίο της βιταμίνης C σε λίγο νερό. Εφάρμοσε το μείγμα στην προβληματική περιοχή και τοποθέτησε από πάνω ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ελαιόλαδο.

2. Λοσιόν με αυγά:
-ασπράδια από 2 αυγά
Χτύπα με ένα πιρούνι τα ασπράδια από 2 αυγά. Εφάρμοσε το μείγμα στην προβληματική περιοχή και άφησέ το να στεγνώσει. Στη συνέχεια, ξέπλυνε με χλιαρό νερό και μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις την περιοχή με μια κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης.

Extra tip: Μπορείς καθημερινά να κάνεις απαλό μασάζ με ελαιόλαδο στις προβληματικές περιοχές και να αφήνεις το λαδάκι για λίγη ώρα (περίπου μισή) στο σώμα σου. Έπειτα κάνε το μπάνιο σου και εφάρμοσε κρέμα ενυδατική.

Μπορείς να βρεις τις δικές μου κρέμες ΕΔΩ  και να χρησιμοποιήσεις και το scrub σώματος της σειράς Teta’s Lab συνδυαστικά με όλα τα παραπάνω.

Διάβασε επίσης:

Έχεις καστανά μαλλιά; Αυτή η νέα τάση θα σε ξεσηκώσει!

Μύκητες στα πόδια: Αντιμετώπιση με φυσικές θεραπείες

67 υπέροχα σχέδια και ιδέες για γαλλικό μανικιούρ!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL