fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Αντιγήρανση προσώπου! Τι να κάνετε για να επιβραδύνετε την εμφάνιση των ρυτίδων!

Τι πρέπει να κάνουμε για να καθυστερήσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων;

Οι ρυτίδες είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ και περισσότερο φυσικά τις γυναίκες. Ο χρόνος που περνά, η έκθεση στον ήλιο, η κακή ποιότητα ζωής, δημιουργούν σημάδια που αντανακλώνται στο πρόσωπό μας. Η αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη όμως είναι εδώ για να μας δώσει τα «φώτα» της για ένα πρόσωπο νεανικό και λαμπερό.

«Υπάρχουν κάποιες συνήθειες και κάποια βήματα τα οποία εγώ ακολουθώ πιστά τόσα χρόνια, που αν κι εσείς τα εντάξετε στην καθημερινότητά σας, μπορείτε τουλάχιστον να επιβραδύνετε την εμφάνιση των ρυτίδων», μας λέει και ιδού!

Διαλέγουμε τη σωστή κρέμα

Οι αντιγηραντικές κρέμες ενυδατώνουν, μειώνουν ορατά τις ρυτίδες και καταπολεμούν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, προσφέροντας λεία, σφριγηλή και νεανική επιδερμίδα.

Αρκεί πάντα να επιλέγεται η κατάλληλη, αυτή δηλαδή που ταιριάζει με τον τύπο της επιδερμίδας μας και την ηλικία.

Η Τέτα, ως επαγγελματίας, έχει και αγαπημένο προϊόν που εμπιστεύεται: «Οι αγαπημένες μου κρέμες της Gooderm, αποκαθιστούν τη δερμική πυκνότητα και επαναπροσδιορίζουν το περίγραμμα! Παράλληλα, καταπολεμούν τη χαλάρωση, χαρίζουν άμεση σύσφιξη και ελαστικότητα και δρουν άμεσα κατά των ρυτίδων».

Η αντιγηραντική άσκηση

Η Τέτα Καμπουρέλη μας προτείνει δύο φορές την εβδομάδα να κάνουμε μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου μας.

  • Με το μεσαίο δάχτυλο κάθε χεριού, κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μετρώντας μέχρι το 10, στο σημείο κάτω από τα μάτια, όπου σχηματίζεται το λεγόμενο «πόδι της χήνας».
  • Αφού μετρήσετε ως το 10, επαναλάβετε τη διαδικασία, κάνοντας κυκλικές κινήσεις προς την αντίθετη φορά αλλά πάντα με τον ίδιο ρυθμό.
  • Αφού το κάνετε για 5 λεπτά, βάλτε την ενυδατική σας κρέμα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου μου ΕΔΩ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL