fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Ήρθε η ώρα να μάθετε τα μυστικά του μακιγιάζ της Marilyn Monroe

Σε βιβλίο που εξέδωσε ο Allan «Whitey» Snyder μοιράζεται με τις θαυμάστριες της Marilyn Monroe όλα τα μυστικά του μακιγιάζ που χρησιμοποιούσε για να δείχνει λαμπερή και να μοιάζει με ζωντανή κούκλα και να είναι πάντα εκθαμβωτική. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη μοιραστώ αυτά τα μυστικά μαζί σας.

– Βαζελίνη για ενυδάτωση

Για την Μονρόε το να φαίνεται το πρόσωπό της ενυδατωμένο ήταν αυτό που την έκανε να πιστεύει ότι είναι νέα. Η ίδια χρησιμοποιούσε πάντα πριν απλώσει το foundation βαζελίνη η οποία πάντα της χάριζε λίγη λάμψη κάτω από τα φώτα. Όπως αποκαλύπτει ο Whitey χρησιμοποιούσε την βαζελίνη και για να δώσει λάμψη εφαρμόζοντάς την στα ζυγωματικά και τα οστά του φρυδιού.

– 5 διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν

Ήθελε τα χείλη της να φαίνονται σαρκώδη. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούσε πάντα μία πιο έντονη απόχρωση για να δώσει σχήμα στα χείλη της ενώ στη συνέχεια τα γέμιζε προχωρώντας προς το εσωτερικό τους με πιο απαλούς χρωματισμούς. Στο τέλος πάντα άπλωσε λίγη λάμψη στο κάτω μέρος του κάτω χείλους.

– Μία σταγόνα λάδι για λάμψη στο βλέφαρο

Όπως υποστηρίζει ο Whitey, η ηθοποιός πέρναγε πάντα μία σταγόνα λάδι καρύδας ή λίγο βαζελίνη πάνω στα βλέφαρά της για να γυαλίζουν. Το απόλυτο wet-look φινίρισμα σε ένα λεπτό.

– Η λευκή σκιά της Γκρέτα Γκάρμπο

Ήταν κάτι που της άρεσε και έτσι άπλωνε μία σκιά σε όλο το βλέφαρο και μέχρι το οστό του φρυδιού. Φυσικά ακολουθούσε και το παράδειγμα της Γκάρμπο απλώνοντας την σκιά και στην εσωτερική γωνία του ματιού για να προσδώσει βάθος.

– Μαύρο, καφέ, λευκό και κόκκινο eyeliner

Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν μόνο ένα χρώμα για το eyeliner τους, ο Whitey όμως έκανε χρήση ενός συνδυασμού τοποθετώντας διαφορετικά χρώματα στο άνω βλέφαρο και στη βάση των βλεφαρίδων για να δώσει καλύτερο αποτέλεσμα και πιο βαθύ βλέμμα. Επιπλέον ακολουθούσε ένα κόλπο σχεδιάζοντας ένα μικρό λευκό τρίγωνο στην εξωτερική γωνία του ματιού.

– Ρουζ στη μύτη

Αν και είναι μια τακτική που πλέον δεν ακολουθείται και τόσο, η Monroe τοποθετούσε λίγο ροζ στη μύτη της για να την κάνει να φαίνεται πιο κομψή.

– Οι βλεφαρίδες

Ήθελε οι βλεφαρίδες της να φαίνονται μεγαλύτερες και με περισσότερο όγκο δεν ήθελα να έχει όμως ψεύτικο αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο τις έκοβε στη μέση και τις τοποθετούσε στις εξωτερικές γωνίες του ματιού.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL