fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Έτσι θα μαυρίσεις γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Το καλοκαιράκι πλησιάζει σιγά – σιγά όμως ήδη έχουμε αρχίσει να ντυνόμαστε πιο ελαφρά και κάποια μέρη του σώματός μας να εκτίθενται περισσότερο.

Μπορεί να αργεί ο καιρός που θα κάνουμε τα πρώτα μπάνια μας όμως σίγουρα όλες και όλοι θέλουμε να είμαστε μαυρισμένοι! Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι να κάνουμε σολάριουμ.

Τα σολάριουμ εκπέμπουν τεχνητή υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία μπορεί να διεγείρει την παραγωγή μελανίνης στο δέρμα, με αποτέλεσμα ένα πιο γρήγορο μαύρισμα.

Συνιστάται να χρησιμοποιείς προστατευτικά γυαλιά και να ακολουθείς προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή όταν κάνεις σολάριουμ και αν θέλεις μπορείς να φορέσεις και μια ειδική κρέμα που ενισχύει και επιταχύνει το μαύρισμα.

Όταν θα βρεθείς στον χώρο που θα επιλέξεις, θα συζητήσεις με τον ειδικό που θα υπάρχει εκεί για να σε καθοδηγήσει για τον χρόνο που πρέπει να κάνεις κάθε φορά σολάριουμ. Συνήθως φορά με τη φορά η ώρα αυξάνεται!

Μη διστάσεις να κλείσεις το ραντεβού σου στα Teta Beauty Salon για να κάνεις σολάριουμ και να σου λύσουμε όλες τις απορίες!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL