fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Έτσι θα κάνεις ασφαλές σολάριουμ

 

Το σολάριουμ είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να διώξεις αυτό το άσπρο χρώμα από πάνω σου. Αν έχεις ήδη σκεφτεί αυτή τη λύση, είναι καλό να ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές υγείας για να μαυρίσεις με ασφάλεια.
1. Δεν πρέπει να προχωρήσεις στο μαύρισμα με τεχνητό τρόπο, ειδικά αν ακολουθείς κάποια αγωγή με αντιβιοτικά, φάρμακα για υψηλή αρτηριακή πίεση ή αν παίρνεις κάποια αγωγή για στίγματα ή σπυράκια. Οι παραπάνω κατηγορίες προβλημάτων, μπορεί να βλάψουν την υγεία σου κατά τη διαδικασία μαυρίσματος, άσε που και τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι τα επιθυμητά και υπάρχει και κίνδυνος εγκαύματος.

2. Χρησιμοποίησε λοσιόν μαυρίσματος καλής ποιότητας η οποία θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να απορροφήσει καλύτερα τις ακτίνες UV. Άπλωσέ τη κρέμα μία ή δύο ώρες πριν από κάθε συνεδρία μαυρίσματος και να απορροφηθεί από την επιδερμίδα ομοιόμορφα και να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

3. Κάποιοι τύποι δέρματος ιδιαίτερα λευκοί δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Μην δοκιμάσεις το σολάριουμ, αν υποφέρεις από κάποιο έγκαυμα σε όποιο σημείο του σώματός σου κι αν βρίσκεται αυτό.
4. Ξεκίνα τις συνεδρίες μαυρίσματος με λίγα λεπτά κάθε φορά. Μπορεί να βιάζεσαι να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά πρέπει να είσαι υπομονετική. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, δεν πρέπει να ξεπερνάς τα 6 με 7 λεπτά έκθεσης στις ακτίνες του μηχανήματος.
5. ‘Αν δεν έχεις το ροζ χρώμα του καμένου, μπορείς να ξαναμπείς στο σολάριουμ μέσα σε 24 με 48 ώρες αλλά για λίγα μόνο λεπτά.
6. Αφού αποκτήσεις μια σκούρα βάση, σταμάτα τις τακτικές επισκέψεις στο κέντρο ομορφιάς. Πολλές από εμάς το παρακάνουν, θέλοντας να αποκτήσουν ακόμα πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα, αλλά φτάνουν σε ακρότητες. Μην ξεχνάς ότι σε χτυπούν ταυτόχρονα και οι ακτίνες του ήλιου.
7. Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως το να τοποθετήσουν μια πετσέτα στο πρόσωπό τους, έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το να φορέσουν τα ειδικά γυαλιά. Μέγα λάθος. Αυτή η τακτική μπορεί να επιφέρει ακόμα και την τύφλωση, γι αυτό δεν χρειάζεται να παίζεις με την όρασή σου. Φόρα πάντα τα ειδικά γυαλιά.
8. Αν δε θέλεις αποκτήσεις λευκές λωρίδες, μετά τις πρώτες συνεδρίες άρχισε να αλλάζεις τη στάση των άκρων (χεριών ή ποδιών). Μην παραμένεις διαρκώς με τα χέρια κολλημένα στα πλευρά, γιατί τα σημεία που κρύβονται θα παραμείνουν λευκά.
9. Πες όχι στο μέικ απ, τα φρουρού και τα αρώματα αφού μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα σου πιο ευαίσθητη στην ακτινοβολία ή και να προκαλέσουν ανεπιθύμητες κηλίδες και λεκέδες που δύσκολα θα ξεφορτωθείς.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στο Teta Beauty Salon!

Διαβάστε επίσης:
Μαυρίστε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια πριν από το πρώτο μπάνιο!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL