fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Ένα συστατικό που αγαπά το δέρμα σας

Φυσικά και δεν είναι το μόνο, όμως έχει μια υψηλή θέση στη λίστα με τα συστατικά που αγαπούν το δέρμα σας. Η ρετινόλη, είναι μια ενεργή μορφή της βιταμίνης Α, με περιορισμένη διάρκεια ζωής και πολλαπλές δράσεις. Παρά το ότι είναι ευαίσθητη στον αέρα, στο φως και στο νερό, αποτελεί το βασικό συστατικό σε πολλές κρέμες κατά της γήρανσης καθώς αναπλάθει και αναδομεί την επιδερμίδα. Ρετινόλη μπορούμε να βρούμε σε τρόφιμα όπως τα καρότα, τις ντομάτες, τα βερίκοκα αλλά και σε συμπληρώματα διατροφής. 

Ξεκινήστε να ψάχνετε τα προϊόντα που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας και περιέχουν αυτό το συστατικό ενώ παράλληλα μπορείτε να ξεκινήσετε να τρώτε τα τρόφιμα που σας ανέφερα παραπάνω.

*Info: Είναι γεγονός ότι τα ρετινοειδή αλλοιώνονται στο φως της ημέρας και χάνουν την αποτελεσματικότητά τους. Γι’ αυτό διατίθενται σε αδιαφανείς συσκευασίες, ενώ η εφαρμογή τους ενδείκνυται το βράδυ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, αν γίνει η χρήση τους το πρωί, η επιδερμίδα κινδυνεύει από έγκαυμα.

 

Σε μη ανεκτικά δέρματα η ουσία μπορεί να προκαλέσει κοκκινίλες, φαγούρα, ελαφριά απολέπιση και ξεφλούδισμα. Ζητήστε τη γνώμη ενός ειδικού πριν τη χρήση.

————————————————————————————————————————————–

Βρείτε τις αγαπημένες μου κρέμες πατώντας ΕΔΩ 

Και το βιβλίο μου «Όμορφη για πάντα» πατώντας EΔΩ

Κάντε like στη σελίδα μου στο Facebook Teta Beauty Salon 

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL