fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Άνδρες: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το λούσιμο!

Οι περισσότεροι άνδρες λούζονται βιαστικά την τελευταία στιγμή για να πάνε κάπου. Μήπως την επόμενη φορά που θα κάνετε το ίδιο να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα;

Το λούσιμο δεν είναι παιχνίδι αλλά πρέπει να συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας. Για να κάνετε καλό πρέπει να προσέξετε κάποια πράγματα που οι περισσότεροι αγνοείτε.
• Αρχικά, προσέξτε τη θερμοκρασία του νερού: Το πολύ ζεστό νερό μπορεί να ερεθίσει το τριχωτό της κεφαλής και να εντείνει τη λιπαρότητα.
• Σημαντικό είναι να απλώσετε το σαμπουάν με τις άκρες των δαχτύλων στις ρίζες και το τριχωτό, κάνοντας μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις ώστε να διεγείρετε την κυκλοφορία του αίματος.
• Ξεπλύνετε καλά, αφήνοντας το νερό να τρέχει από την κορυφή του κεφαλιού. Μην τρίβετε τα μαλλιά σας και αποφύγετε απότομες κινήσεις. Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα στη φθορά.
• Στο τελευταίο ξέβγαλμα, περάστε απαλά τα δάχτυλα μέσα από τα μαλλιά σας, για να βεβαιωθείτε ότι το σαμπουάν έχει ξεπλυθεί εντελώς.
• Τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να λούζεστε, ακόμη κι αν γυμνάζεστε καθημερινά. Για να απομακρύνετε τον ιδρώτα, ξεβγάλτε το κεφάλι σας μόνο με νερό. Μη χρησιμοποιείτε σαμπουάν σε καθημερινή βάση.

 

Διαβάστε περισσότερες συμβουλές ομορφιάς εδώ

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL