fbpx
Επικοινωνήστε μαζί μας: info@teta.gr
Καλέστε μας +30 210 6722072
Μείνε συνδεδεμένος:

Πιο λαμπερές από ποτέ φέτος στις γιορτές!

Άρθρο της Τέτας Καμπουρέλη στο περιοδικό ok!

Διανύουμε την περίοδο αυτή που όλες μας σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο απ’ ότι όλη την υπόλοιπη χρονιά πως πρέπει να περιποιηθούμε τον εαυτό μας λιγάκι παραπάνω.

Και είναι αλήθεια πως το αξίζουμε και γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας.

Έτσι λοιπόν, φέτος, σας συμβουλεύω να μην παραμελήσετε τον εαυτό σας και να χτενιστείτε, να βαφτείτε, να ψωνίσετε, να περάσετε καλά!

Ένα διάλειμμα από το άγχος και την δύσκολη καθημερινότητα που θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα ανεβάσει την ψυχολογία σας.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα σας δώσω τις γνωστές φυσικές μου συνταγές αλλά θα σας δώσω μερικές οδηγίες για λαμπερές εμφανίσεις για να είστε εσείς που θα εντυπωσιάσετε στο φετινό ρεβεγιόν αλλά και σε όλες σας τις γιορτινές εμφανίσεις!

Αρχικά, φροντίστε να κάνετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά αλλά και τα ψώνια σας, με κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεστε απόλυτα και όχι μόνες σας για να γλιτώσετε από αυτό που συμβαίνει συνήθως… Να μένει το φόρεμα μια για πάντα στην ντουλάπα χωρίς να έχει φορεθεί ποτέ! (Δεν το θέλουμε!)

Τα χρώματα που θα πρέπει να προτιμήσετε είναι το μπορντό, το κόκκινο, το μπλε σκούρο, το κυπαρισσί, το λευκό του πάγου, το χρυσό και το ασημί.

Υφάσματα

 

–          Δαντέλα, διαχρονική και chic.

 

–          Βελούδο, το πιο γιορτινό!

 

–          Παγιέτες, τολμηρές και συνάμα λαμπερές!

 

Φόρεσε κάτι από τα παραπάνω επιλέγοντας ένα τοπ με φούστα,  φόρεμα ή ακόμη και κοστούμι!

Αν είστε λίγο πιο τολμηρές και θέλετε να φορέσετε τα αγαπημένα σας  sneakers, φροντίστε να το κάνετε συνδυάζοντάς τα με κομψά κοστούμια, λαμπερά φορέματα καλυμμένα από πάνω ως κάτω με παγέτα, με μακριές φούστες με διαφάνεια ή ακόμη και με μεταλιζέ παντελόνια.

 

 

Κοσμήματα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα κοσμήματα. Η εμφάνισή μας αλλάζει τελείως με αυτό το αξεσουάρ και γίνεται μοναδική. Είναι σαν να βάζουμε τη δική μας πινελιά στα ρούχα μας.

 

Με ένα όμορφο κόσμημα μπορούμε να ορίσουμε τον τόνο των εορταστικών μας εμφανίσεων. Θέλουμε ένα casual look; Ένα πιο glamorous και εντυπωσιακό; Ένα κομψό και διαχρονικό; Το αποτέλεσμα θα κριθεί σε συνδυασμό με το κόσμημα και όχι μόνο με το ρούχο!

Θυμηθείτε: Ό,τι και να διαλέξετε, οι πέρλες είναι πάντα must στα γιορτινά parties!

 

Μακιγιάζ

Το μακιγιάζ αυτή την περίοδο πρέπει να είναι λαμπερό!

Μην ξεχάσετε τις γυαλάδες αλλά απαραιτήτως τα… κόκκινα ζουμερά χείλη ενώ δεν πρέπει να ξεχάσετε να «φορέσετε» το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Φροντίστε να έχετε εφοδιαστεί μεένα highlighter, το οποίο θα τοποθετήσετε στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας, για να δώσετε έξτρα φως και λάμψη.

SOS: Πριν βάλετε το κραγιόν αλλά και το μολύβι χειλιών, βάλτε στα χείλη μία ενυδατική κρέμα για να αποφύγετε τις γραμμές και τα σκασίματα και να δείχνουν τα χείλη πιο ζουμερά και υγιή.

Για να δείχνουν τα χείλη πιο γεμάτα, απλώστε μόνο στο κάτω μέρος των χειλιών λίγο lipgloss!

 

Νύχια

Αν δεν βάλετε glitter στα νύχια σας τώρα, πότε θα το κάνετε; Δεν χρειάζεται να κάνετε υπερβολές, ενώ τα σχεδιάκια με χριστουγεννιάτικα δεντράκια και χιονάνθρωπους δεν προτείνονται, αντιθέτως… !

Δεν πιστεύετε ότι το αξίζετε να υποδεχτείτε αυτή τη νέα χρονιά πιο λαμπερές από ποτέ!

 

Καλές γιορτές!

Πρόσθεσε σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

EL