Materials

  • 250γρ. ρύζι Basmati
  • 6 μανιτάρια φρέσκα
  • 2 κουτ.γλ. βούτυρο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο στο τρίφτη
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ½ κουτ.γλ. μαϊντανό
  • Αλάτι, πιπέρι

Implementation 

Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και όταν λιώσει ρίχνουμε τα μανιτάρια. Έπειτα, το σκόρδο και το φρέσκο κρεμμύδι. Αφού τα μανιτάρια έχουν απορροφήσει τα υγρά τους προσθέτουμε το ρύζι και το ανάλογο νερό που χρειάζεται. Συνήθως στα 250γρ ρύζι βάζουμε δύο ποτήρια νερό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον μαϊντανό και βράζουμε για 20 περίπου λεπτά.

Είστε έτοιμες. Καλή όρεξη!!!