Bread. Do we refrigerate or not?
Πολλές από εσάς βάζετε το bread στο ψυγείο. Μερικές έχετε υιοθετήσει αυτή τη συνήθεια από τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες σας. Άρα είναι μια συνήθεια που κρατάει χρόνια και όπως και να ΄χει είναι δύσκολο να κοπεί. Είναι σωστό όμως να βάζετε το ψωμί σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία;
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως το ψωμί αφυδατώνεται στο ψυγείο και μερικές φορές μπορεί ακόμη και να μουχλιάσει πριν επέλθει η ημερομηνία λήξης του. Το ιδανικό μέρος για βρίσκεται ένα ψωμί είναι μέσα σε πλαστική σακούλα η οποία ξανακλείνει αεροστεγώς. Αν δεν έχετε σκοπό να το καταναλώσετε σύντομα, τότε και μόνο τότε μπορείτε να το βάλετε στην κατάψυξη.
Add Comment