fbpx

Bread. Do we refrigerate or not?

Πολλές από εσάς βάζετε το bread στο ψυγείο. Μερικές έχετε υιοθετήσει αυτή τη συνήθεια από τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες σας. Άρα είναι μια συνήθεια που κρατάει χρόνια και όπως και να ΄χει είναι δύσκολο να κοπεί. Είναι σωστό όμως να βάζετε το ψωμί σε τόσο χαμηλή θερμοκρασία;

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως το  ψωμί αφυδατώνεται στο ψυγείο και μερικές φορές μπορεί ακόμη και να μουχλιάσει πριν επέλθει η ημερομηνία λήξης του. Το ιδανικό μέρος για βρίσκεται ένα ψωμί είναι μέσα σε πλαστική σακούλα η οποία ξανακλείνει αεροστεγώς. Αν δεν έχετε σκοπό να το καταναλώσετε σύντομα, τότε και μόνο τότε μπορείτε να το βάλετε στην κατάψυξη.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN