fbpx

Πώς το wet look θα σώσει τα βαμμένα σου μαλλιά φέτος το καλοκαίρι!

Ετοιμάζεσαι ήδη για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και εάν έχεις dyed hair, σίγουρα σκέφτεσαι ήδη πώς θα συνδυάσεις τα μπάνια, τον ήλιο και την ηλιοθεραπεία με το… χρώμα σου!

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις κάθε καλοκαίρι είναι το ότι τα μαλλιά σου ξεθωριάζουν από τον ήλιο.

Don’t Panic! Σου έχω την λύση για λαμπερά μαλλιά και φέτος αλλά θα πρέπει να προσαρμοστείς και να αγαπήσεις το wet look!

Φεύγοντας για διακοπές, βάζεις οπωσδήποτε στη βαλίτσα σου ένα καλό σαμπουάν, ένα conditioner και μια μάσκα μαλλιών για βαμμένα μαλλιά και αφήνεις πίσω σου τα πιστολάκια και τις πρέσες.

Όσο είσαι στην παραλία φοράς το καπέλο σου έχοντας τοποθετήσει όλα τα μαλλιά σου από μέσα και όταν γυρνάς στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο κάνεις ένα καλό λούσιμο με τα παραπάνω προϊόντα. Αν μπορείς να ελαττώσεις και τις φορές που θα λούζεσαι μέσα στην εβδομάδα, αυτό είναι το ιδανικό!

Wet look for winners!

Το wet look θα είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι. Κάνε το και εσύ και έτσι δεν θα χρειαστεί να κάψεις τα μαλλιά σου με κανένα πιστολάκι και καμιά ισιωτική. Η θερμότητα από τον ήλιο είναι αρκετή, γιατί να ρισκάρεις να τα ταλαιπωρήσεις κι άλλο;

Υ.Γ Χρησιμοποίησε και ένα καλό λαδάκι για τα μαλλιά και σώθηκες και φέτος!

Extra Tip

Αν το αντέχεις, λούσου με κρύο νερό. Ανοίγει τα λέπια της τρίχας και βοηθά στο να μην ξεθωριάζουν!

Διάβασε κι αυτό:

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ BAKING ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ! ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ;

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN