fbpx

Froufrou and Perfumes: Make your own perfume!

Γιατί να φτιάξουμε το δικό μας άρωμα; Η διαδικασία της παρασκευής του είναι πολύ εύκολη, οικονομική και πάνω από όλα φυσική. Εκτός από αυτά όμως, το να έχει μια γυναίκα τη δική της μοναδική μυρωδιά είναι πολύ ξεχωριστό. Οι μυρωδιές συνδυάζονται με τις αναμνήσεις μας, οπότε τι καλύτερο από το να έχετε το δικό σας χειροποίητο άρωμα που ο σύντροφός σας θα το μυρίζει μόνο σε εσάς και θα τον τρελαίνει. Μπορείτε να παίξετε με διαφορετικά αρώματα ανάλογα την διάθεσή σας και διαφορετική ένταση στο άρωμα που θα φτιάξετε.

 

 

IMPLEMENTATION:

 

  1. Πάρτε ένα δοχείο ψεκασμού (spray)
  2. Μαζέψτε μερικά φυτικά υλικά που σας αρέσουν οι μυρωδιές τους (π.χ άνθη λεβάντας, δενδρολίβανο, ροδοπέταλα κτλ.) ή μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια και να τα αναμίξετε με 5 σταγόνες αμυγδαλέλαιο
  3. Εάν επιλέξετε τα φυσικά υλικά αλέστε τα σε ένα γουδί χωρίς τα φύλλα ή τα κοτσάνια και τοποθετείστε 10-12 σταγόνες αποσταγμένο νερό. Σουρώστε το μείγμα και αυτό που θα μείνει το τοποθετείτε μέσα στο μπουκάλι-spray. Στη δεύτερη επιλογή πάλι τοποθετείτε το μείγμα με τα αιθέρια έλαια και το αμυγδαλέλαιο στο δοχείο.
  4. Γεμίστε το υπόλοιπο δοχείο με αλκοόλ, όπως η βότκα που είναι άοσμη και έχουμε οι περισσότεροι σπίτι μας ή οινόπνευμα καθαρό. Ανακινήστε καλά. Το αφήνετε σε μέρος με ζέστη τουλάχιστον δύο βδομάδες για να βγάλουν τα υλικά τα έλαια τους. Πριν τη χρήση ανακινείτε και ψεκάζετε!

Προτεινόμενοι συνδυασμοί:
Λουλουδάτο: τριαντάφυλλο, γαρύφαλλο, γεράνι και λεβάντα
Πικάντικη ένταση: κανέλα, βανίλια και πορτοκάλι
Ρομαντική διάθεση: γιασεμί, σανταλόξυλο και πασχαλιά

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN