fbpx

Tips to avoid the scissors

Τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται κάθε μέρα από το καθημερινό styling , το πιστολάκι, την έκθεση στον ήλιο με αποτέλεσμα να φθείρονται οι άκρες και να δημιουργείται ψαλίδα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν θαμπά.

What to do:

  • Φτιάξτε τη διατροφή σας

Για να έχετε λαμπερά και υγιή μαλλιά πρέπει πρώτα από όλα να δώσετε βάση στη διατροφή σας.  Ακολουθήστε μια ισορροπημένη, μεσογειακή διατροφή για να είστε όμορφες από μέσα προς τα έξω.

  • Αντηλιακή προστασία όλο το χρόνο

Όπως το καλοκαίρι, έτσι και τον υπόλοιπο χρόνο δεν πρέπει να ξεχνάμε να προστατεύουμε το πρόσωπο αλλά και τα  μαλλιά μας από τον ήλιο. Τα μαλλιά και το δέρμα αποτελούνται από τις ίδιες πρωτεΐνες και έχουν τις ίδιες ανάγκες. Έπενδύστε στην αγορά ενός αντηλιακού σε μορφή σπρέι για τα μαλλιά και χρησιμοποιήστε το σε καθημερινή βάση.

  • Μην πιάνετε τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένα

Όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα, είναι και πιο ευαίσθητα. Φροντίστε λοιπόν να μην τα τραβάτε προς τα πίσω, για να μην τα φθείρετε πιο πολύ.

CAUTION: Ποτέ μη χρησιμοποιείτε το πιστολάκι  χωρίς να έχετε χρησιμοποιήσει πρώτα κάποιο προϊόν styling που λειτουργεί σαν «ασπίδα» ενάντια στη θερμότητα!

Find my favorite creams here

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN