fbpx

The necessary accessories for a summer full of style

Υπάρχουν κάποια αξεσουάρ που θα πρέπει να έχετε απαραιτήτως για να αποκτήσετε στιλ που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι beauty editors.
What are these;
Vintage γυαλιά ηλίου
Για να προστατεύσετε τα μάτια σας με απαράμιλλο στιλ, επιλέξτε ένα ζευγάρι vintage γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας στην ανανεωμένη τους εκδοχή, με φακούς που απορροφούν το 100% της ακτινοβολίας UVB και UVA.

Εσπαντρίγιες
Οι εσπαντρίγιες είναι από τα κλασικά κομμάτια του καλοκαιριού. Ταιριάζουν με όλα τα ρούχα.

Statement κολιέ
Τα περίτεχνα, εντυπωσιακά κολιέ βρίσκονται στην πρώτη σειρά των προτιμήσεων και για το φετινό καλοκαίρι, ενώ μπορούν να φορεθούν μέχρι και στην παραλία. Επιλέξτε ένα κολιέ που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με ένα απλό, καθημερινό look όσο και με το μαγιό σας.

Τσάντα χιαστί
Η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι είναι οι λεγόμενες crossbody bags από ελαφρύ ύφασμα, διανθισμένες με το απόλυτο trend της σεζόν: τα κρόσσια. Οι εν λόγω τσάντες φοριούνται χιαστί κι έτσι έχετε τα χέρια σας ελεύθερα

Μεγάλο καπέλο
Ένα μεγάλο καπέλο θα προστατέψει το πρόσωπο και τον λαιμό σας από τον έντονο ήλιο του καλοκαιριού. Ακόμη πιο πρακτικά είναι τα καπέλα που δένουν στο σαγόνι κι έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το πάρει ο αέρας.

Σωστό ρολόι
Τα μεγάλα, ογκώδη ρολόγια έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν, ενώ ένα κλασικό ρολόι με λευκό κεραμικό μπρασελέ θα αναδείξει μοναδικά την μαυρισμένη σας επιδερμίδα.
Υγιή και περιποιημένα πόδια
Μπορεί να μην είναι αξεσουάρ αλλά τα άκρα είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένα τους καλοκαιρινούς μήνες, φροντίστε λοιπόν τα πέλματα και τα νύχια σας να είναι όμορφα και περιποιημένα.

Read more beauty tips here

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN