fbpx

How to preserve juices for a long time without losing their vitamins

Oι χυμοί μπορούν να μείνουν φρέσκοι στο ψυγείο για λίγες μέρες, αλλά η κατάψυξη επεκτείνει τη διάρκεια της ζωής τους για αρκετούς μήνες. Υπάρχουν κάποια μειονεκτήματα από τη συντήρηση χυμών στην κατάψυξη αλλά τα πλεονεκτήματα είναι περισσότερα.

Παρόλο που η κατάψυξη κρατά τους χυμούς ασφαλείς για αόριστο χρόνο, η ποιότητα αρχίζει να μειώνεται μετά από λίγους μήνες. Οι βιταμίνες υποβαθμίζονται κατά την αποθήκευση, και όσο περισσότερο χρόνο μένουν, τόσο μεγαλύτερη είναι και η απώλεια. Οι κατεψυγμένοι χυμοί θα χάσουν το 20 έως 50% της βιταμίνης C, μετά από έναν χρόνο. Για να κρατήσετε την ποιότητα σε υψηλότερα επίπεδα, συσκευάστε τους χυμούς σε αεροστεγείς χοντρές πλαστικές σακούλες ή σε κουτιά καταψύκτη και καταναλώστε τους μέσα σε τρεις μήνες.

Για να είναι θρεπτικότεροι οι κατεψυγμένοι χυμοί σας, ξεκινήστε με φρέσκα φρούτα και λαχανικά που έχουν συλλεχθεί μια ή δύο ημέρες πριν.

Η διατροφικής αξία και η ποιότητα των κατεψυγμένων χυμών όταν έχουν συσκευαστεί σωστά και τους καταναλώσετε αμέσως είναι αρκετά υψηλή. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε.

 

Find my favorite creams here

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN