fbpx

In these ways you will stimulate your metabolism!

Μπορεί ο μεταβολικός ρυθμός να καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα ίδια τα γονίδιά μας, ωστόσο πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να τον ενισχύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Καταναλώστε περισσότερη ενέργεια άρα και περισσότερες θερμίδες μέσα στη μέρα ακολουθώντας μερικά απλά βήματα.
1. Πιείτε περισσότερο νερό
Δύο ποτήρια νερό (των 240 ml) συνοδεύονται από αύξηση των καύσεων κατά 30% σε διάστημα 10 λεπτών, με τη θετική αυτή επίδραση να διαρκεί για περισσότερο από μία ώρα.
2. Βάλτε στη ζωή σας το πράσινο τσάι
Μελέτες δείχνουν ότι το πράσινο τσάι αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό έως και κατά 5%. Πιείτε όσο θέλετε μέσα στην ημέρα, αφού έχει μόλις 2 θερμίδες ανά φλιτζάνι.
3. Σταματήστε να κάθεστε
Προσπαθείστε να στέκεστε όρθιοι όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, χρησιμοποιήστε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ, μην πάρετε το αυτοκίνητο για να πάτε μέχρι το περίπτερο, ακούστε μουσική και κινηθείτε στο ρυθμό ενώ δουλεύετε και… μασήστε τσίχλα!
Θα κάψετε από 300 έως και 2.000 θερμίδες την ημέρα.
4. Βάλτε λεμόνι στο τσάι σας
Προσθέστε στο φλιτζάνι με το τσάι σας μερικές σταγόνες φρέσκο λεμόνι, καθώς παρέχει σημαντική ποσότητα βιταμίνης C. Τα άτομα που δεν λαμβάνουν επαρκή ποσότητα της βιταμίνης καταναλώνουν κατά 25% λιγότερες θερμίδες όταν γυμνάζονται.
5. Δείτε αστεία βίντεο στο Internet
Κι όμως πιάνει! Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση International Journal of Obesity έδειξε ότι το γέλιο τονώνει το ρυθμό καύσης των θερμίδων αν και όχι σε σημαντικό βαθμό.

Read more articles here

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN