fbpx

Eyelash extensions & tufts!!!

Είναι εντυπωσιακό, βολικό και έχει διάρκεια. Φαντάσου να έχεις μαύρες, μεγάλες, εντυπωσιακές eyelashes, χωρίς να τις βάφεις, να τις χτενίζεις και να τις τονίζεις. Φαντάσου το πρωί να ξυπνάς και οι βλεφαρίδες σου να είναι τέλειες, να βάζεις μια βάση και να μπορείς να πας στη δουλειά σου, χωρίς να τονίζεις με 5 διαφορετικά καλλυντικά τα μάτια σου. Ή ακόμη καλύτερα το βράδυ που θα βγεις τα μάτια σου να είναι πιο εκφραστικά από ποτέ και οι φίλες σου να τις ζηλεύουν.

Υπάρχουν δύο τρόποι, που ολοένα και περισσότερες κοπέλες και γυναίκες υοθετούν. Ο ένας είναι τα εξτένσιον βλεφαρίδων από φυσική τρίχα, όπου ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες, όγκο ή μήκος, η αισθητικός προσαρμόζει τα εξτένσιον κολλώντας τα πάνω στις δικές σου βλεφαρίδες. Ο τρόπος αυτός απαιτεί μεγάλη δεξιοτεχνία από την αισθητικό για να μας δώσει ένα όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Διαρκεί περίπου 1-1,5 μήνα και μετά μπορούμε να κάνουμε συντήρηση στην ήδη υπάρχουσα τοποθέτηση. Είναι μια μέθοδος που δεν προκαλεί φθορές στις βλεφαρίδες μας, αφού η κόλα είναι ειδική και κολλάτε πάνω στις μεσαίες βλεφαρίδες (δλδ. ούτε στις νέες βλεφαρίδες που έχουν βγεί, ούτε πάνω σε αυτές που είναι έτοιμες να πέσουν) μας, οι οποίες έχουν μέσο όρο ζωής περίπου 20-35 μέρες. Σε περίπτωση που η πελάτισσα δεν τις θέλεις άλλο και δεν θέλει συντήρηση, η αισθητικός μπορεί να προχωρήσει στην αφαίρεση των εξτένσιον που έχουν παραμείνει με ειδική εφαρμογή.

14312929434240

Ο δεύτερος τρόπος είναι τα τουφάκια βλεφαρίδων που είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος και γρήγορος. Μπορούμε να το κάνουμε και μόνες μας, αν είμαστε εξοικειωμένοι ή μπορεί να το κάνει η αισθητικός – μακιγιέζ μας. Μπορούμε να τις βρούμε στο εμπόριο σε τουφάκια ή ολόκληρες σειρές από eyelashes. Τα τουφάκια γνώμη μου είναι, ότι είναι πιο εύκολα στην εφαρμογή και δίνουν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η επιλογή είναι δική σας, για το τι θα διαλέξετε. Καλή επιτυχία!!!

exension

Βάλε και εσύ τώρα εξτένσιον βλεφαρίδων HERE !!!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN