fbpx

Two basic massage questions you're all too embarrassed to ask

Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα θεωρείτε ταμπού στο μασάζ με πρώτα στην λίστα δύο βασικά ερωτήματα. Πρέπει να δώσετε τέλος στις ντροπές  και να δώσετε στο σώμα σας την ευχαρίστηση που χρειάζονται.

Μην έχετε πια απορία για τα εξής:

Θα πρέπει να είμαι γυμνός; 
Οι περισσότεροι προτιμούν να μένουν με το εσώρουχό τους κατά τη διάρκεια του μασάζ, αλλά υπάρχουν και ορισμένοι που νιώθουν πιο άνετα γυμνοί. Ο θεραπευτής σάς καλύπτει με μια πετσέτα, έτσι ώστε να μένει κάθε φορά ακάλυπτο μόνο το σημείο του σώματος στο οποίο κάνει μασάζ. Αν νιώθετε δυσάρεστα με το σώμα σας ή με κάποιο συγκεκριμένο του σημείο, για να αισθανθείτε πάντως πιο άνετα, μπορείτε να ζητήσετε από τον θεραπευτή να αποφύγει τη συγκεκριμένη περιοχή.
Ο θεραπευτής θα σας αφήσει μόνους σας στο δωμάτιο για να ξεντυθείτε, να ξαπλώσετε στο ειδικό κρεβάτι -συνήθως μπρούμυτα- και να σκεπαστείτε με ένα σεντόνι ή πετσέτα. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, ανησυχώντας ότι θα ανοίξει ξαφνικά η πόρτα. Ο θεραπευτής θα χτυπήσει και θα σας ρωτήσει αν είστε έτοιμοι πριν μπει μέσα.


Και αν με πάρει ο ύπνος;
Το μασάζ συχνά είναι τόσο χαλαρωτικό, που είναι πιθανό να πέσετε σε έναν ελαφρύ ύπνο. Μην ξαφνιαστείτε και νιώσετε αμήχανα, λοιπόν, αν ξυπνήσετε ξαφνικά από το ροχαλητό σας. Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και κανείς δεν πρόκειται να σας παρεξηγήσει.

 

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για μασάζ στο Teta Beauty Salon
* Κλείνοντας οποιαδήποτε υπηρεσία στο χώρο μας μπορείτε να κάνετε ένα δοκιμαστικό 10′ μασάζ.

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN