fbpx

Why put grapefruit in your life?

Είναι ένα παρεξηγημένο fruit και δυστυχώς δεν το προτιμάτε. Μήπως όμως να το ξανασκεφτείτε; Το γκρέιπφρουτ έχει τόσα οφέλη για την health και αποφάσισα σήμερα να σας γράψω μερικά από αυτά προκειμένου να σας πείσω πως πρέπει να μπει στη diet your.

Πάμε λοιπόν:

ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ  The investigations αποδεικνύουν ότι η εισπνοή του αιθέριου ελαίου γκρέιπφρουτ μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού και στην weight loss.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ. ΤΟ αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ  έχει διουρητική δράση. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών και του πρηξίματος και τονώνει τη κυκλοφορία του αίματος.

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Εργαστηριακές μελέτες απέδειξαν ότι η μικρή χρήση του ελαίου μπορεί να αναστείλει καρκινικά κύτταρα.
ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. Το αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ έχει ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες, ιδανικές για τη λιπαρότητα, τους ανοιχτούς πόρους and acne. Το λάδι, ως συστατικό κάποιου προϊόντος η διαλυμένο σε λάδι βάσης ή σε νερό, μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη και στη τόνωση του δέρματος.
ΔΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ. Το λάδι, με το ενεργητικό, ζωηρό και πικάντικο άρωμα του, μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση.

 

 

 

—————————————————————————————————————————————––

Find my favorite creams by clicking HERE 

And my book "Beautiful Forever" by pressing HERE

Like my Facebook page Teta Beauty Salon

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN